EkonomiGündem

Ticari Araç Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! Kampanyalarda Son 2 Gün

Son dönemlerde artan araç fiyatları nedeniyle araç alacak vatandaşlar araç alma hayallerini ertelemek zorunda kalmıştı. Ford hem binek araçlar da hem de ticari araçlarda kampanyalarını duyurdu. Kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaşlar için Ford kampanyası 2 gün sonra bitecek.

2022 yılı ile birlikte birçok araç markası fiyat güncellemelerini duyurmaya başladı. Ticari araç alacak vatandaşlara müjde verildi. Ülkemizde en çok tercih edilen araç markası Ford ticari araç kampanyalarını duyurdu. Ford, Tourneo Courier, Transit Courier, Tourneo Connect, Transit Connect ticari araç modellerinde geçerli 100.000 Bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 99 faiz veriyor.

Ford Ticari Araç Kampanyasının Detaylarını Duyurdu:

Yasal garanti süresine ek olarak verilen 3 yıl boyunca sınırsız km üretici güvence süresi kampanya dahilinde satışı yapılan hafif ve orta ticari araçlar için uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanan araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinin düzenli ve eksiksiz olarak müşterimiz tarafından yaptırılması gerekmektedir. Minimum bakım aralığı kullanıcı el kitabında belirtilen aralıktır. Sarf malzemeleri ve ömürlü parçalar kapsam dahilinde değildir. Araç için taahhüt edilen üretici güvence süresi Türkiye sınırları içerisinde satılan ve kullanılan araçlar için geçerlidir. Ford Otosan kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

7 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli belirtilen aylık %0,99 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen aylık %0,99 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 8.907,07 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.179,82 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin yıllık toplam maliyet oranı 15,5958% olmaktadır.

7 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli belirtilen aylık %0 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 8.333,33 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.179,82 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin yıllık toplam maliyet oranı 2,2019% olmaktadır.