Gündem

THY resmen duyurdu: Ücretsiz olacak!

Türk Hava Yolları (THY) yolcular için sevindirici bir açıklamada bulundu. Resmi internet sayfası üzerinden açıklama yapan kurum, yolcuların “PressReader” uygulaması ile farklı ülkede yayınlanan çeşitli gazete ve dergilere ücretsiz ulaşabileceklerini bildirdi. İşte THY tarafından yapılan açıklama

Seyahat planlaması yapanları THY’den sevindirecek açıklama geldi. THY yolcuların uçuşlarından 24 saat önce ile seyahat bitişinden 24 saat sonraki dönemde “PressReader” uygulamasındaki içeriklere ücretsiz ulaşabilecekleri duyurdu.

24 saat önce gönderilecek

THY tarafından yapılan açıklamada, “PressReader içeriklerine ulaşmanızın iki yolu var. Birincisi, kalkıştan 24 saat önce size gönderdiğimiz e-postadaki bağlantıyı açın. İkincisi, seyahatinizden önceki 24 saat içinde ‘pressreader.turkishairlines.com’ internet adresini kullanarak uçuş bilgilerinizi girin.” ifadeleri kullanıldı.

Ramazan Ayı Kampanyası

Öte yandan 13 Nisan 2021 – 05 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlar 179,99 TL’den başlayan fiyatlarla Ramazan Ayı kampanyasını da duyurdu.