Magazin

Tescilli güzel Çağla Şikel, yaşını sıfırladı! Ünlü manken Mikonos tatilinde yaptığı bikini paylaşımları ile genç kızlara taş çıkardığını kanıtladı!

1997 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve güzelliği tescillenen ünlü manken Çağla Şikel, kariyer basamaklarını hızla tırmandı ve Türkiye’nin en önemli mankenlerinden birisi olmayı başardı. Yıllardır sektörün içinde olan ve mesleğinde elde ettiği başarı ile kendinden küçük olan meslektaşlarına örnek olan Çağla Şikel, sade yaşantısı ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile hayatını birleştiren ve 2009 yılında oğulları Kuzey’i, 2012 yıllında ise diğer oğulları Uzay’ı kucağına alan ünlü manken, 2015 yılında boşanma haberleri ile gündeme geldi. Ünlü çiftin 7 yıllık evliliklerini sonlandırmaları hayranlarını oldukça üzerken, ikilinin çocukları için sık sık bir araya gelmeleri, hatta çocukları yalnız hissetmesin diye aynı sokakta oturmaları, hayranlarından büyük alkış aldı.

Yalnızca işine ve çocuklarına odaklanan, aşk hayatına ilişkin uzun süredir bir gelişmenin yaşanmasına izin vermeyen ünlü manken Çağla Şikel, fiziği ile de konuşulmaya devam ediyor. Şu sıralar FOX TV’de yayınlanan programının sezon finali yapmasını fırsat bilerek yılın yorgunluğunu atmak üzere tatile çıkan Şikel, bikinili paylaşımları ile sosyal medyanın ve magazin basınının gündemine yerleşmeyi başardı.

Mikonos’ta Tatil Yapıyor!

Yunanistan’ın ünlü adası Mikonos’ta tatil yapan ünlü manken Çağla Şikel, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Yılın yorgunluğunu eğlencesi ile bilinen Mikonos’ta atmaya karar veren Şikel’in mutlu halleri de gözlerden kaçmıyor.

Bikinili Pozu Olay Oldu!

43 yaşındaki güzel manken Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde Mikonos tatilinden paylaşmış olduğu bikinili pozu ile yürekleri ağızlara getirdi. Ünlü mankenin kusursuz fiziği, sosyal medya kullanıcılarının beğenilerini topladı.

“Kim Der 43 Yaşında?”

Spora olan düşkünlüğü ile bilinen Şikel’in bikinili paylaşımına “kim der 43 yaşında diye?” yorumlarında bulunan sosyal medya kullanıcıları, Çağla Şikel’e övgüler yağdırdı.