EkonomiGenel

Telefon, tablet, televizyon alacaklar için açıklandı: 30 Haziran’a kadar sürecek!

Bu ayın sonuna kadar geçerli alışveriş kampanyası İncehesap.com üzerinden açıklandı. Buna göre site üzerinden yapacağız tüm alışverişlerde belli limite ulaştığınızda Paraf işbirliğiyle ParafPara ödemesi yapılacak.

1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında İncehesap.com’da Paraf POS’tan tek seferde yapılacak 1500 TL ve üzeri işlemlerde 100 TL ; 4000 TL ve üzeri işlemlerde 200 TL ParafPara verilecek.

Kampanya Detayları Açıklandı

Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar 14 Ağustos 2022 tarihine kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 15 Ağustos 2022 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile sadece bir kez yararlanabilir.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilir.

İnehesap.com web adresinde Paraf POS’undan yapılacak alışverişlerde vade farksız peşin fiyatına 3 ve 6 taksit seçenekleri sunulacaktır.

Paraf, Parafly, Parafree,Paraf Business ve sanal kartlar kampanyaya dahil olup  HalkCard, ek kartlar, debit kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır.