Personel Alımı

Tekniker, teknisyen, destek personeli, güvenlik görevlisi alımı yapılacak: Bu şartları sağlamanız gerekiyor!

Tekniker, teknisyen, destek personeli, güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı için ilan yayınlandı. İlandaki şartları sağlayan adaylar, 15 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, tekniker, teknisyen, destek personeli, güvenlik görevlisi kadrolarında personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlarda KPSS(B) grubu puan sıralamasının esas alınacağı belirtildi.

 

ÖZEL ŞARTLAR:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi:
1) Aday 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması. (Boy ve kilo tespitini sağlık kuruluşundan belgelemek)
2) Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak.
3) 7/24 Vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
4) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Asıl listeye giren
adayların atama için bu belgeyi ibraz edecekleri zaman belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Başvurular; ilanın Resmî Gazete’ de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sadece online olarak https://personelilan.istiklal.edu.tr/ adresinden kabul edilecek ve bu link üzerinden işlemler yürütülecektir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir. İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Sistem üzerinden tamamlanmayan taslak durumundaki başvurular, belirtilen şartları taşımayan, eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. (Online olarak yapılan başvurular için istenen tüm bilgi ve belgeler gerektiğinde Rektörlüğümüzce adaylardan fiziksel olarak istenebilecektir.)
Başvuru Başlangıç : 01/11/2021
Başvuru Bitiş : 15/11/2021

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1- Başvuru Formu (https://www.istiklal.edu.tr/pdb/belgeler-ve-formlar) adresinden temin edilecektir. Bilgisayar ortamında doldurulup, ıslak imzalı olarak pdf formatında taratılıp tekrar sisteme yüklenecektir.)
2- Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi (Net ve okunur olmalıdır.)
3- Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup, sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)
4- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi , (Sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)
5- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
6- Adli Sicil Kaydı (e-Devletten resmi kurum / memuriyet seçeneği kullanılmalı)
7- Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge/ katılım belgesi/sertifika.
8- Detaylı Hizmet Dökümü (e-Devletten SGK tescil ve hizmet dökümü / barkotlu belge oluştur seçeneği kullanılmalı)
9- Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş)