Ekonomi

TEB nakit ihtiyacı olan herkes için açıkladı: 7 gün 24 saat başvurabilirsiniz!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için TEB Bankası kredi kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya krediye 7 gün 24 saat başvuru yapılabileceği belirtildi. Peki, ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir?

TEB Bankası ihtiyaç kredisi, eğitim, tatil, yol, giyim, seyahat gibi ihtiyacı olanlar için flaş bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka ihtiyaç kredisinin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmeyeceğini belirtti. İşte TEB Bankası tarafından verilen ihtiyaç kredisinin özellikleri…

İhtiyaç Kredisi Nedir?

İhtiyaç kredisi, eğitim, tatil, yol, giyim, seyahat gibi bireysel harcamalarınız veya hizmet alımlarınız için gerekli nakit ihtiyaçlarınızı karşılayarak geri ödemelerinizi uzun vadede yapabileceğiniz bir finansman aracıdır.

Bu sayede ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmadan, bütçenize uygun taksitlerle ödeme planınızı oluşturarak dilediğiniz harcamayı yapabilmiş olursunuz.

TEB İhtiyaç Kredinizi, 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir, geri ödemelerinizi bütçenize uygun taksitlerle gerçekleştirebilirsiniz.

İhtiyaç Kredisinin Özellikleri

Standart ihtiyaç kredisi ürünüdür.

3 – 36 ay arası vadelerde kullanılabilir.

3 ay erteleme özelliğine sahiptir.

Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB Müşterisi iseniz; CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr’den kolayca başvurabilir, onaylandığı anda hemen kullanabilirsiniz.TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvurabilirsiniz.
Başvurunuz onaylandığı takdirde; size en yakın TEB Şubesi’ni ziyaret ederek (https://www.teb.com.tr/en-yakin-teb-sube-atm/) evraklarınızı imzaladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapabilir.

TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

Findeks notunuza göre değişen faiz oranlarında kullanılabilir.

TEB İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvurabilirsiniz?

‘Hemen Başvurun’ butonuna tıklayarak adımları takip edebilir, size en yakın TEB Şubesine giderek başvuru talebinde bulunabilir veya CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması, CEPTETEB İnternet Şubesi ve TEB Telefon Şubesi’nden başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Gerekli Belgeler sekmesinden başvurunuz için gerekli olan belgeleri görüntüleyebilirsiniz.

Dilerseniz TEB Telefon Şubesi 0850 200 0666 numaralı hattımızı arayarak 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Farklı kullanım amaçlarına yönelik hazırladığımız kredi paketleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz ile hep yanınızdayız. Tüm ürünlerimizi incelemek ve size en uygun krediden yararlanmak için ihtiyaç kredileri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.