Ekonomi

TEB kartı olanların dikkatine: Annelerinize yapacağınız alışverişlerinizin 100 TL’si bizden!

Bu sene 8 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Anneler Günü için yeni bir alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine 100 TL tutarında hediye para ödülünün verileceğini bildirdi.

TEB Anneler Günü Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası bir canlıya annelik yapan tüm kadınlar için Anneler Günü kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Banka, ilgili alışveriş kampanyasının detaylarını resmi internet sitesi aracılığı ile yayınladı.

TEB tarafından geliştirilmiş olan Anneler Günü alışveriş kampanyasına göre 8 Mayıs tarihine kadar ilgili banka kartı aracılığı ile giyim, kozmetik, çiçek, aksesuar ve elektronik alanlarında tek seferde yapılacak olan 2 bin 500 TL ve üzeri tutarlı alışveriş harcamalarına, 100 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

TEB Anneler Günü Kampanyasının Ayrıntıları

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Anneler Günü için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 TL hediye para kazanımlı alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel TEB kredi kartı kullanıcıları yararlanabilmektedir. Sanal kartlar, ticari kartlar ve banka kartları kampanya kapsamında hediye para kazanamazlar.

TEB Anneler Günü Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Anneler Günü için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 TL hediye para kazanımlı alışveriş kampanyasına hem CepteTEB Mobil uygulaması hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılması mümkündür. Söz konusu alışveriş kampanyasına CepteTEB Mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapmak isteyen müşterilerin, uygulamada yer alan kampanyalar kısmından Anneler Günü kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Anneler Günü için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına SMS ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile ANNE yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.