EkonomiGündem

TEB kart sahiplerine duyuru: Anında 500 TL kartlara yüklenecek!

TEB, resmi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. TEB kartıyla verilecek bir talimatla 500 TL bonus kazanma fırsatı sunuldu. Buna göre, ayda 1000 TL harcama sözü verenler 50 TL bonus, ayda 1500 TL harcama sözü verenler 75 TL bonus kazanacak. Söz konusu kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Talimat vermek için 0 850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni arayabilir ya da CEPTETEB Internet Şube’sinden Kartlar – Kart İşlemleri – Harcama Sözü’ne tıklayıp harcama sözü tutarınızı belirleyebilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir.

Aylık harcama taahhüdü ile karta bonus yüklenir.Kartınıza peşin yüklenen bonus tutarı, 12 ay boyunca her ay kartınızla yapacağınız düzenli harcama taahhüdüne karşılık yüklenmektedir.

Tüm kartlarınıza verdiğiniz taahhüt toplamı, toplam limitinizin %70’ini aşamaz.

Kullanılabilir limitinizin aylık harcama sözünüzden fazla olması gerekir. (Kredi kartı borcunuzu ödeyerek kullanılabilir limitinizi arttırabilirsiniz.)

Başvuru yapabilmek için kart borcunuzun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.

Sözünüze Bonus dahilinde harcamanız gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecektir. Taksit tutarları dahil edilmeyecektir.

Nakit avans ve kredi kartınıza nakit avans işlemi olarak yansıtılan (Faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecektir.

Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra ile hesap kesim tarihi arasında gerçekleştirilmelidir.

Yüklenen Sözünüze Bonus tutarı, Bonus Plus veya Bonus Premium Card’a terfi etmek için kazanılması gereken tutara dahil edilmez.

Sanal Kart’tan yapılan harcamalar Sözünüze Bonus kampanyasına dahildir.

Harcama Sözü verdiğiniz kredi kartınıza bağlı ek kartlarınızın yaptığı harcamalar Harcama Sözünüze dahildir.
Sözünüze Bonus şu hallerde sona erer: Seçilen aylık alışveriş taahhüdünün yerine getirilmemesi, Sözünüze Bonus kampanyasına katılımınızdan itibaren kart borcunun düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye girmesi veya kartınızın kullanıma kapatılması, bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine aykırı davranışlar nedeniyle kartın bankamızca iptal edilerek yenilenmemesi.
İlgili bonus tutarları kampanya süresince 1 defaya mahsus olarak kartınıza yüklenmekte olup her ay aynı bonus tutarı yatmayacaktır.

Kampanya sona ermeden kapatılan kartlar ve taahhüt edilen harcama tutarı gerçekleşmediği taktirde kazanılan bonus tutarı borç olarak yansıtılacaktır.

Sözünüze Bonus kampanyası “Sade ve CEPTETEB kredi kartları hariç” diğer bireysel kredi kartları için geçerlidir. Ticari kredi kartları bu kampanyadan faydalanamaz.