EkonomiGündem

TC kimlik numarasıyla başvurarak paranızı alacaksınız: Duyuru yapıldı!

Ekonomik sıkıntı çeken ya da acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından bankaların kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. TEB, resmi internet sitesi üzerinden kredi kampanyasına ilişkin detayları açıkladı. Buna göre, maaş müşterilerine özel avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi fırsatı sunuldu. İhtiyaç kredisini çeken kişilerin kredisini 3 aya kadar erteleme imkanı olduğu belirtildi.

TEB, kampanyanın detaylarına ilişkin açıklamasında şu ifadeler yer verdi;

3-36 ay vade aralığında %1,63 faiz oranından faydalanmak için TEB Şubelerinden ve dijital kanallardan TEB İhtiyaç Kredisi’ne başvurabilirsiniz.

Kredide 3 aya kadar erteleme imkanı bulunmaktadır.

Ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşmaktadır. Erteleme faizini içeren taksit talep edilen vadeye ek olarak eklenmekte olup, bu taksit ile birlikte toplam vade 36 ayı aşamaz.

İhtiyaç Kredinizin tahsis ücreti kredi tutarının binde 5’idir.

Faiz ve vade oranları müşteri özelinde, findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

İhtiyaç kredilerinde yasal vade sınırı 50.000 TL’ye kadar 36 ay, 50.000 TL üzeri 24 ay olup; cep telefonu alımlarında yasal vade 3.500 TL’ye kadar 12 ay, 3.500 TL üzerinde 3 ay, tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay ile sınırlıdır.