Magazin

Taze baba Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu ile verdiği pozlarla sosyal medyayı yaktı geçti! Sadece duran Kıvanç baba bile fırtınalar estirdi!

Türk dizi tarihinin en yakışıklı oyuncularından birisi olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ, seneler geçtikçe karizmasına karizma eklemeye devam ediyor. Yakışıklılığına ve Türkiye sınırını aşan ününe rağmen mütevaziliği ile gönülleri fetheden Tatlıtuğ, şu sıralar hayatında daha önce hiç tatmamış olduğu bir duyguya alışmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz yıllarda stil danışmanı Başak Dizer ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, mutlu beraberliğini bir adım daha ilerletti. Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen oğullarını kucaklarına alan Başak Dizer- Kıvanç Tatlıtuğ çifti, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Kurt Efe 3 Aylık Oldu!

2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te hayatlarını birleştiren Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, mutlu giden evliliklerini bir bebek ile taçlandırdı. Sosyal medyayı pek aktif olarak kullanmayan Başak Dizer, hamileliği boyunca büyüyen göbeği ile ara ara fotoğraf paylaşımlarında bulundu.

9 aylık bekleyişin ardından kucaklarına oğullarını alan ve bebeklerinin adını “Kurt Efe” olarak duyuran Başak Dizer- Kıvanç Tatlıtuğ çifti, anne- baba olmanın heyecanını yaşamaya devam ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından oğlu Kurt Efe ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un iki fotoğrafını paylaşan Dizer “30 günlük- 3 aylık” notu ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Oğlu ile Paylaşım!

Şu sıralar tatlı bir heyecanın içerisinde olduğunu belirten Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından oğlu Kurt Efe ile çekilmiş olan bir fotoğrafını yayınladı. Sling adı verilen ana kucağında oğlunu taşıyan Tatlıtuğ, yakışıklılığı ile bir kere daha kendine hayran bıraktı.

“Adam Bir Şey Yapmasa Da Yakışıklı!”

Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı fotoğrafa dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni düştü. Sosyal medya kullanıcılar, Tatlıtuğ’un ayakta durduğu ve kameraya dahi bakmadığı fotoğrafta ki yakışıklı tavrına “adam bir şey yapmadan ayakta dursa bile yakışıklı” yorumunda bulundular.