Magazin

Tatil matil dinlemedi, Feride Nalan’ın peşine düştü! Camdaki Kız dizisinin oyuncularından olay yaratacak tatil paylaşımı az önce geldi!

OGM Pictures imzası ile iki sezondur Kanal D ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkarılan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz her iki sezona da damgasını vurmayı başarmıştı. Özellikle aldığı reytingler ile çok konuşulan Camdaki Kız dizisinin tartışmalı sahneleri ise, Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan ile annesine hayat veren Nur Sürer’in karakteri Feride’nin sahneleri olmuştu. Sezon finalinde de Nalan ve Feride ayrılamadı.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNE TOKSİK İLİŞKİLERİ İLE DAMGA VURMUŞTULAR

Ananesi olmasına karşın annesinin başına gelenleri öğrenmemesi için Nalan’ın annesiymiş gibi davranan Feride’ye hayat veren Nur Sürer, sert ve despot bir kadın karakteri canlandırmaya Camdaki Kız dizisinin ilk bölümünden bu yana devam ediyor. Performansı ile göz dolduran Burcu Biricik ise, dizide Nalan isimli kırılgan ve duygusal genç bir kadına hayat veriyor. İkilinin anne kız ilişkisi hiç sağlıklı olmaması ve son derece toksik bulunması nedeniyle Camdaki Kız dizisinin her bölümünde sosyal medyaya damga vurmayı başarıyor.

EN SON KIBRIS’TA BİRLİKTEYDİLER

Camdaki Kız dizisinde yakın mesai arkadaşları olan Nur Sürer ve Burcu Biricik, dizinin sezon finalinin ardından ayrılmamışlardı. Camdaki Kız dizisinin yapım şirketi OGM Pictures tarafından düzenlenen Kıbrıs tatiline diğer oyuncu arkadaşları ile birlikte çıkan Nur Sürer ve Burcu Biricik, bu senenin yaz sezonunu da birlikte açmıştı. Bu kısa tatilin ardından ayrılan Nur Sürer ve Burcu Biricik, yeniden bir araya geldi.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN FERİDE VE NALANI TATİLDE DE AYRILMADI

Kıbrıs tatilinden kısa bir süre yeniden bir araya gelen Nur Sürer ve Burcu Biricik, tatilde buluştu. Birlikte tatil yapmaya başlayan Nur Sürer ve Burcu Biricik, yanak yanağa çekildikleri sevgi dolu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Burcu Biricik’in paylaşımında; “Kavuştuk canımlaaaa” notu yer alırken; Nur Sürer’in paylaşımında, kalp emojisi yer aldı.