Yaşam

Tatil için burası oldukça rehavet görüyor: Rezervasyonlar aylar öncesinden doldu!

Yılbaşına çok az bir zaman kalmış iken tatil rezervasyonları hız kesmeden devam ediyor. Tatil tercihlerinde dikkat çekici haberler alındı. Önceden beri tercih edilen bungalov evleri pandemi ile ile oldukça arttı. Pandemiden önceki süreçte de seveni olan bungalov tatilleri ilgi görüyordu. Fakat salgınlardan sonra yerini zevkten çok sağlık için tercih edilir hale geldi. Bursa’da bin 200 rakımlı yaylada bulunan bungalov evlerde yılbaşını geçirmek isteyenler aylar öncesinden rezervasyonları doldurdu.

Türkiye’nin en ünlü piknik ve mesire alanlarından biri olan Kocayayla, 400 dönümlük mera ve çayıra sahip bir doğa güzelliği. 1200 metre rakımda bulunan yayla bol oksijenli havası, oldukça güzel bir atmosfere sahip olan yayla iç açıcı temzi havası ile hastalar tarafından şifa bulmak için ziyaret ediliyor.

Yaylanın etrafı çam, gürgen, meşe ve alıç ağaçlarıyla çevrili bitki örtüsüne sahip. Kocayayla, ziyaret etmek için gidenleri resmen kendine hayran bırakıyor. Kocayayla’ya yapılan bungalov evler hizmet vermeye başladı. Yaylada konaklamak isteyen vatandaşlar bungalov evlere büyük ilgi gösteriyor. Bu yayla içerisinde 23 adet bungalov ev bulunuyor.

Burası ne İstanbul, ne İzmir, ne de Antalya... Rezervasyonlar aylar öncesinden doldu

Yılbaşı için planların yapıldığı dönemlerdeyiz. Yeni yıl kutlamaları için kalabalık, gürültülü yerlerdense sakin yerleri tercih eden kişiler için bungalov evleri güzel bir seçenek olarak görülüyor. Yapılan planlar arasında bungalov evleri oldukça rehavet gördü.

Yayladaki bungalov evlerde yılbaşını geçirmek isteyenler 3 ay öncesinden rezervasyonları doldurdu. Bungalov evlerin gecelik fiyatları 400 ila bin lira arasında değişiyor. Keles Belediyesi’nin işlettiği evler büyük ilgi görüyor. Yeni yıla doğanın içinde girmek isteyen vatandaşlar yerlerini şimdiden ayarladı. Bungalov evleri vatandaşlar tarafından tercih edilen tatiller arasında adını ilk sıralara yazdırdı.