Gündem

Tatil dönüşü feci kaza: Bir aile yok oldu

Trabzon’un Arsin ilçesinde bu akşam meydana gelen trafik kazasındaki anne olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan baba ve biri 3 biri 6 yaşındaki çocukları hastanede hayatını kaybetti. 4 kişinin birden yaşamını yitirdiği kazada bir aile yok oldu.

Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan 32 yaşındaki Mehmet Güngörmüş yönetimindeki 31 ADS 672 plakalı otomobil, Arsin ilçesi Yanbolu mevki Özel Trabzon Bakımevi karşısına geldiği esnada sürücü hakimiyetini kaybetti. Henüz bilinmeyen bir sebeple yolun sağındaki kaldırım üzerine çıkarak çöp kutusuna çarpıp altına alarak bariyerleri aşarak deniz kenarına uçtu.

Anne Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazada sürücü Mehmet Güngörmüş ile oğulları 6 yaşındaki İnayet Ömer ve 3 yaşındaki Yavuz Selim Güngörmüş ağır yaralanırken, 27 yaşındaki eşi Emine Güngörmüş ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı Aile Fertleri Hastanede Hayatını Kaybetti

Yaralılar Kaşüstü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, baba Mehmet Güngörmüş ve oğlu İnayet Ömer Güngörmüş ile küçük oğlu Yavuz Selim Güngörmüş tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Hatay’dan Rize’ye Tatile Gelmişler

Öte yandan Güngörmüş ailesinin Hatay’dan Rize’ye tatile geldikleri ve tatil dönüşü kazanın yaşandığı öğrenildi.