Afyonkarahisar haberleriGündem

Tartıştığı istasyon görevlisini aracıyla ezdi!

Afyonkarahisar'da, akaryakıt almak için petrol istasyonuna gelen ehliyetsiz sürücü ile akaryakıt istasyonu arasında tartışma çıktı. Ehliyetsiz sürücünün yaptığı ise kan dondurdu

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde, akaryakıt almak için petrol istasyonuna gelen ehliyetsiz sürücü, tartıştığı görevliye otomobiliyle çarptıktan sonra kaçtı. İstasyon çalışanının yaralandığı olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yıldıztepe mevkisindeki petrol istasyonuna akaryakıt almak için 03 AAN 960 plakalı otomobiliyle gelen Berkay A. (18) alışveriş sonrası görevli personel Tunay Çildir (55) ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu görevli Çildir, eline aldığı sopa ile aracın üzerine doğru yürüdüğü sırada Berkay A. da otomobilini Çildir’in üzerine sürerek çarptı.

Otomobil ile petrol ofisi duvarının arasına sıkışan Çildir yaralandı. Berkay A. ise otomobili istasyonda bırakarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla önce Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan Çildir, daha sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri, ehliyeti olmadığı tespit edilen firari şüpheli Berkay A’yı arıyo