Gündem

Tarım ve Orman Bakanı Duyurdu: O Bölgelerde Yangın Kontrol Altında

Türkiye’de Orman Yangınlarında mücadelenin 11. gününde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kontrol altına alınan yangınları duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı sosyal medya hesabından yangınlar ile ilgili son durumları paylaşmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı paylaşımda, ” Muğla Marmaris , Seydikemer, Yılanlı yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

28 Temmuzda ilk olarak Manavgat’ta 4 ayrı bölgede çıkan orman yangınları ardından peş peşe yangın haberleri gelmeye devam etmiş ormanlar gibi ciğerlerimiz de kül olmuştu. Türkiye’de Orman Yangınlarında mücadelenin 11. gününde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kontrol altına alınan yangınları duyurdu. Yapılan açıklamada; Marmaris, Seydikemer, Burdur, Nazilli, Adana ve Denizli yangınları ekiplerce kontrol altına alındı.

Bir müjdeli haber de Karabük Merkezden geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karabük yangının kontrole alındığını duyurdu. Bakan Pakdemirli, “Karabük Merkez yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Orman yangınlarıyla mücadele hız kesmeden devam ederken Aydın’da bulunan Karacasu ve Bozdağan bölgelerinde bulunan yangınlar kontrol altına alındı. Soğutma çalışılmalarının ise hala sürdüğü öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  “Sadece bakanlığımızdan yapılan açıklamalara itibar ediniz” dedi.