Magazin

Tanıdık isimden Atatürk çıkışı!

Seda Akgül'ün sunumu ile ekranlarda yayınlanan Kısmetse Olur programında tanınan Eser West sosyal medya hesabı İnstagram'dan Atatürk'ü karalamaya çalışan kesime ateş püskürdü.

Kısmetse Olur evlilik programı ile ünlenen Eser West sosyal medya hesabı İnstagram’dan yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Eser West’i sosyal medya platformu Twitter’da “Atatürk Adam Olmaz” etiketi çileden çıkarttı.

“ATATÜRK SAYESİNDE MEDENİYET GÖRDÜ ÜLKE”

Twitter’da popüler konu başlıkları listesinde yer alan “Atatürk Atam Olamaz” etiketi Eser West’i çileden çıkarttı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Twitter popüler konu başlıklarının listesini paylaşan West, “Atatürk Atam Olamaz” etiketini oluşturanlar için ağır sözler sarf etti. West paylaşımının üzerine “Bu nedir a.k. çocukları sizi! Atatürk sayesinde medeniyet gördü bu ülke! O olmasaydı şimdi Arapça yazıyordunuz ger….ı insanlar! O olmasaydı Türkiye olmazdı” ifadelerini kullandı.

Hikaye bölümünden yayınladığı yazının sonrasında bir paylaşım daha yapmayı seçen West bu sefer daha ağır sözlerle yüklendi. Atatürk’ün bir fotoğrafını koyan West, “Atatürk’ün ismini karalamaya çalışan insanlar, hepinizin canı cehenneme! Hepiniz vatan haini o.ç larsınız! Atam sayesinde medeniyet gördü Türkiye. Atam sayesinde var oldu Türkiye. Türk olmak Atatürkçü olmak demektir. Çıksın karşıma anti Atatürkçü biri de göreyim. Şerefsiz insanlar, sizi var eden adamı unutturamazsınız! Arapları sevmiyorsunuz ya; Türkiye’nin Arabistan’dan hiçbir farkı kalmazdı o olmasa. Gerizekalı insan topluluğu sizi. Atam izindeyiz, Atatürkçüyüz sonuna kadar!” notunu düştü.