Magazin

Takipçileri Susması İçin Resmen Yalvardı! Survivor Yarışmacısının Paylaşımları Takipçilerini Bıktırdı!

Tv8 ekranlarının en uzun soluklu yarışma programlarından olan Survivor’un önceki sezonuna katılan Aleyna Kavalcıoğlu, sosyal medya platformlarında yüksek sayıda takipçi kazanmıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaşımlar yapan Aleyna Kalaycıoğlu’nun son paylaşımları, takipçileri tarafından hoş karşılanmadı. Aleyna’nın takipçilerini bıkıp usandırdığı paylaşımları ve detayları haberimizde…

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Acun Medya’nın üstlendiği, Tv8 ekranlarının en sevilen yapımları arasında olan Survivor, ekranların en uzun soluklu yapımları arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon yarışmaya katılan ve Gönüllüler takımında gösterdiği performans ile adından bahsettiren Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmamasına rağmen çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Survivor ile İsminden Bahsettirmişti

Yarışmada gösterdiği performans kadar hal ve hareketleri ile dikkat çeken Aleyna, en popüler yarışmacılardan birisi olmuştu. Adaya veda etmesinin ardından normal yaşamına dönen Aleyna, bir dizi estetik operasyon geçirmiş ve güzelliği ile dillere pelesenk olmuştu.

Yarım milyondan daha fazla Instagram takipçisi olan Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor ve sık sık paylaşım yapıyor. Aleyna’nın yaptığı paylaşımlar saniyeler içerisinde binlerce yorum ve beğeni alıyor.

Yaptığı paylaşımlarda güzelliği ile ön plana çıkan Aleyna, takipçilerinin iltifatlarını topluyor. Ancak geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım, Aleyna’nın güzel iltifatlar alan paylaşımlarından birisi olmadı. Aleyna’nın yaptığı o paylaşım takipçileri tarafından tepki topladı.

Yaptığı Paylaşım Tepki Topladı

Geçtiğimiz hafta sonu tüm Türkiye çapında düzenlenen üniversiteye giriş sınavları hakkında yorumlar yapan Aleyna Kalaycıoğlu, üniversite sınavlarına hazırlanma sürecinin çok zorlu olduğunu dile getirdi.

Kendisinin de bu süreçten geçtiğini ve sınavlara hazırlanırken kendisini çok yıprattığını söyleyen Aleyna, kimsenin kendisini bir sınav için o kadar yıpratmamasını ve önünde sonunda işsiz kalacaklarını söyledi.

Aleyna’nın bu paylaşımı tepki yağmuruna tutuldu. Yaptığı bir paylaşım ile yorulmadan yüksek meblağlarda paralar kazanan birisinin böyle üstten yorumlar yapmasını eleştiren takipçileri, Aleyna’nın samimiyetsiz olduğunu yönünde yorumlar yaptı. Hatta bazı takipçileri Aleyna’nın susması için çareyi yalvarmakta buldu.