Genel

Taahhüt Sorgulama Nasıl Yapılır? Türk Telekom taahüt sorgulama

Vatandaşlar, taahhüt sorgulama işleminin nasıl yapılacağını internet üzerinden öğrenmek istiyorlar. Peki, Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte cevabı…

Cep telefonu ile iletişimin önem kazandığı pandemi döneminde, operatör işlemleri hakkında sıklıkla araştırma yapılıyor. Türk Telekom taahhüt sorgulama işleminin telefondan veya SMS ile nasıl yapılabileceği, yaşanan sorunlarla ilgili danışılabilecek iletişim olanakları ile birlikte Türk Telekom bireysel ve kurumsal taahhüt kampanyaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom Taahhüt Sorgulama Nasıl Yapılır?

Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemi akıllı cihazlar kullanılarak kolayca yapılabilir.egehaber.com Türk Telekom’un yıldız servisinden gerçekleşebilen sorgulama ile işlemler kolaylıkla gerçekleşebilmektedir. *124# tuşlamasını yaparak Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir.
Bunun yanı sıra Türk Telekom müşteri hizmetleri üzerinden veya Türk Telekom şubelerinden de taahhüt sorgulama işlemi yapılabilir.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

Türk Telekom çağrı merkezi numarası 444 1 444’dür. Yurtiçinde ve yurtdışında kullanıma açıktır. Alanında uzman olarak yetişmiş personeller müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Bu numara üzerinden Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemi yapılabilmektedir.
Türk Telekom müşteri hizmetleri diğer tüm 444 aramaları gibi ücretlidir. İlk 25 saniye ücretsiz olup sonraki her dakika için 60 kuruş ödeme öngörülmüştür.

Türk Telekom Devam Eden Kampanya Taahhütnameleri Nelerdir?

Türk Telekom’daki kampanya taahhütleri ev telefonu, mobil ve ev interneti için çeşitlendirilmektedir. İşyerlerinde veya evde olabilecek şekilde iki alt başlık altında sıralanabilir. Aşağıda evlerde yararlanılabilecek kampanya taahhütnameleri sıralanmıştır:
*İnternet kampanyaları taahhütnamesi
*On iki ay indirimli olarak yararlanılabilen internet taahhütnamesi
*Fiber güçlü limitsiz internet taahhütnamesi

Türk Telekom İş Yerleri İçin Kampanya Taahhütnameleri Nelerdir?

Türk Telekom iş yerleri taahhütnameleri ile cazip indirim fırsatlarından yararlanılabilir. egehaber.comİş yeri taahhütleri internet hızlarına ve kampanya süresine göre değişim gösterebilmektedir. Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemlerinde gerçekleşen taahhütnameler iki aydan başlayıp yirmi dört aya kadar sürebilir. Aşağıda iş yerleri için kullanılabilecek kampanya taahhütnameleri sıralanmıştır:

*10 ay %50 indirim kampanya taahhütnamesi
*8 ay %50 indirim kampanya taahhütnamesi
*İşyerlerinde 24 aylık abonelik taahhütnamesi
*20 ay %50 indirim kampanyası taahhütnamesi. Bu kampanyadan yararlanabilmek için iş telefonu alınması gerekmektedir
*Fibernet kralı kampanya taahhütnamesi
*Hafifleten kampanya taahhütnamesi
*İlk beş ay ödemesiz internet kampanya taahhütnamesi
*Güvenilir internet hizmeti kampanya taahhütnamesi
*İlk iki ay ödemesiz kampanya taahhütnamesi
*1 ay ödemesiz kampanya taahhütnamesi
*Fibernet internet kurumsallara özel 24 ay indirim kampanya taahhütnamesi
*Taksitli modem kampanya taahhütnamesi
*İlk iki ay ödemesiz, on ay indirimli internet kampanya taahhütnamesi
*İnternet bizden kampanya taahhütnamesi
*İlk beş ay ödemesiz kampanya taahhütnamesi
*ilk altı ay ödemesiz, 24 aylık kampanya taahhütnamesi
*24 ay sabit ödemeli kampanya taahhütnamesi

Türk Telekom Taahhütname Bilgisi Nerelerden Alınabilir?

Türk Telekom taahhüt sorgulama bilgisi alınırken dikkat edilmesi gereken nokta, iletişim merkezlerinin bireysel ve kurumsal müşteriler için farklı olmasıdır. Bireysel müşteriler her zaman bireysel müşteri hizmeti sunan çağrı merkezlerinden her konuda bilgi alabilmektedir. Bazı servisler için ise ön başvuru gerekebilmektedir. Bireysel çağır merkezi numarası 444 1 444’dür.

Bireysel çağrı merkezi dışında ger türlü öneri ve şikayetlerin iletilebileceği internet adresi de mevcuttur. Burası bilgi alınmak için kullanılamamaktadır. egehaber.comTürk Telekom’a yazmak için internet sitesinden iletişim sekmesine gidilmesi gerekmektedir.

Şikayetlerin iletilebilmesi için bir diğer mecra ise şikayet kaydıdır. Burada şikayetler kayıt altına alınıp çözüm sunulur. Ayrıca çağrı merkezlerinden de şikayet kaydı oluşturulabilmektedir.
Bireysel müşteriler son olarak ücretsiz sesli yanıt sistemi de kullanıma açıktır. Ev telefonları için işlem yapmak isteniyorsa 0800 211 93 33 numarası aranabilir. İnternet işlemleri için ise 0212 707 03 75 aranabilmektedir.

Kurumsal Müşteriler İçin İletişim Olanakları Nelerdir?

Kurumsal müşterilerde iletişim öncelikli olarak çağrı merkezinden gerçekleştirilmektedir. Kurumsal çağrı merkezi numarası 444 5 444’dür.

Kurumsal müşteriler de yine Türk Telekom internet sitesi üzerinden istek ve önerileri yazabilmektedir. Onun dışında şikayet kaydı da oluşturabilmektedir. Bunun için yine Türk Telekom internet sitesi üzerinden iletişim sekmesine gidilmelidir.

Kurumsal müşteriler son olarak Türk Telekom taahhüt sorgulama işlemelerini de kurumsal çağrı merkezinden gerçekleştirebilmektedir.

Kaynak: egehaber.com