Eğitim

T.C. kimlik numarasının sonu 0 olanlar dikkat! Aralık ayı ödemeleri başladı!

Binlerce öğrenciyi ilgilendiren önemli açıklama, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’dan geldi. Bakan Kasapoğlu T.C. kimlik numarasının sonu 0 olanlar için burs ve kredi ödemelerinin bugün başladığını duyurdu. Peki, 2,4,6,8 olanlar ödemelerini ne zaman alacaklar? İşte cevabı…

Türkiye’de binlerce öğrenci burs ve kredilerden faydalanıyor. Bu nedenle sık sık ödemelerin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Bakan Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin aralık ayı burs ve kredi ödemelerinin başladığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu tarafından resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Sevgili arkadaşlar, aralık ayı burs ve kredileriniz an itibarıyla hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim.” Denildi.

T.C. kimlik numarasına göre hesaplara yatacak

T.C. kimlik numarasının sonu 0 olanlar için burs ve kredi ödemeleri bugün yapıldı. T.C. kimlik numarasının sonu “2” olanlar 7 Aralık, “4” olanlar 8 Aralık, “6” olanlar 9 Aralık, “8” olanlar ise 10 Aralık’ta ödemelerini alabilecek.