Gündem

Süt fabrikasında skandal görüntü! Sosyal medyayı salladı

Konya'da bulunan bir süt fabrikasında skandal görüntüler ortaya çıktı. Tesiste Uğur Turgut isimli TikTok kullanıcısı bir şahsın süt kazanının içine çıplak bir şekilde girerek süt banyosu yaptı. O anları da kamera kaydına alarak paylaştı. Bu olayın üzerine bakanlık harekete geçti.

Konya’da bulunan bir süt fabrikasında mide bulandıran görüntüler kaydedildi. Benefit Süt Toplama Merkezi’nde çalışan Uğur Turgut isimli TikTok kullanıcısı, üretim merkezinin içerisinde süt kazanında çıplak bir şekilde banyo yaptı. Skandal görüntüler sosyal medyada yayılınca Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti.

KAZANDA ÇIPLAK ŞEKİLDE BANYO YAPTI

Kemal Sunal’ın Sakar Şakir isimli filminin bir sahnesinde ‘Marmara Kamil’ karakterinin replikleriyle yayınlanan görüntülerde, fabrika çalışanının kazana çıplak bir şekilde girdiği görüldü.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bakanlıktan yapılan açıklama, ”Konya’daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır.” denildi.