Magazin

Süslü Korkuluk dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı: Çağatay Ulusoy’un yeni partneri…

Uzun zamandır televizyon ekranlarında boy göstermeyen sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy, Süslü Korkulu adlı dizi ile ekranlara dönemeye hazırlanıyor. Milyonlarca takipçiye sahip olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un, yeni dizide kim ile partner olacağı merak edilmeye başlandı. Yapılan son dakika açıklaması ile birlikte, yakın zamanda ekranlara gelecek olan dizinin kadın başrolü belli oldu!

Süslü Korkuluk’un Kadın Başrol Oyuncu Belli Oldu!

Uzun bir süredir ekranlarda yayınlanan bir dizide rol alması için çeşitli tekliflerin götürüldüğü Çağatay Ulusoy, yeni dönemde Süslü Korkuluk adlı dizide rol almayı kabul ederek hayranlarını sevindirmeyi başarmıştı. Bu dizide Çağatay Ulusoy’a hangi ünlü ismin eşlik edeceği ise dizinin yayınlanacağının haberinin verildiği ilk günden itibaren merak edilmeye başlandı. Ulusoy’un hayranları, konu ile ilgili olarak ünlü ismin eski partnerlerinden birinin olması gerektiğini düşünürken, dizi ile ilgili yeni açıklama yapıldı.

Son zamanlarda Hafsaanur Sancaktutan ile partner olacağı konuşulan Çağatay Ulusoy’un, yeni partnerinin kim olacağı netleşti. Gelen haberlere göre Ulusoy, yeni dönem de Alina Boz ile kameraların karşısına geçecek!

Hayranlarından Tepki Yağdı!

Süslü Korkuluk adlı dizide Alina Boz ile oynayacağı netleşen Çağatay Ulusoy, bu haberin üzerine sevenlerinden tepki gördü. Daha önce “İçerde” adlı dizide beraber rol aldığı Bensu Soral ile yakıştırılan Çağatay Ulusoy’un, Süslü Korkuluk’ta da aynı isimle rol almasını isteyen hayranları, Ulusoy ile yeni partneri Alina Boz’u yakıştıramadıklarını dile getirdiler. Sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli kampanyalar başlatan Ulusoy’un hayranları, Alina Boz isminin değiştirilmesini talep etti.

Ne Zaman Yayınlanacak?

Daha önce kendisine gönderilen bir senaryoyu beğenmediği için kadrodan ayrılan Çağatay Ulusoy’a özel olarak geliştirilmiş olan Süslü Korkuluk adlı dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Çağatay Ulusoy’un hayranlarının bir kısmı ünlü isim ile Alina Boz’u yakıştıramamış olsa da büyük bir kesim de bu ikilinin oldukça sevileceğini düşünüyor. Dizinin yayın tarihi henüz net olarak belirlenmemiş olsa da içinde yalnızca Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ilk fragmanı yayınlandı. Dizi ile ilgili önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.