Magazin

Süslü Korkuluk dizisi, ulusal kanallar ile anlaşmaya varamadı! Süslü Korkuluk dizisi ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

Uzun bir süredir televizyon kanallarında boy göstermeyen Çağatay Ulusoy’un, yeni dönemde ekranlara gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk isimli dizide başrol olacağı kesinleşmişti. Dizinin ilk fragmanı TV8 ekranlarında yayınlandı. Ancak fragmanın yayınlanmasının üzerinden oldukça uzun bir süre geçmesine rağmen dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair yeni bir duyuru yapılmadı.

Süslü Korkuluk dizisi ile ilgili uzun bir süredir yeni bir haberin yapılmaması, Çağatay Ulusoy’un ekranlara dönmesini bekleyen hayranlarının bu duruma tepki vermelerine yol açtı. Dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandığı ve dizinin televizyon ekranlarında yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Süslü Korkuluk Dizisi ve TV8’in Anlaşması Feshedildi!

Yeni dönemde TV8 ekranlarında yayınlanması planlanan Süslü Korkuluk isimli dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaklaşık olarak bir ay önce, ilk fragmanı TV8 ekranları aracılığı ile seyirciye ulaştırılmış olan dizinin, ana akım medya içerisinde yayınlanmayacağı kesinleşti.

Bir süre önce, dizinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı arasında bir gerginlik yaşandığı iddia edilmiş ve dizinin TV8 ekranlarında yayınlanmayacağı iddia edilmişti. Dizi ile ilgili yaşanan son gelişmelere göre bu haberin doğru olduğu kesinleşti. Süslü Korkuluk dizisi ve TV8 kanalı arasında imzalanmış olan sözleşmenin, feshedilmesine karar verildi.

Dizi Dijital Platforma Taşınıyor!

OGM Pictures, TV8 kanalı ile yaşadığı anlaşmazlıktan sonra dizinin diğer ulusal kanallardan birinde yayınlanması amacı ile kanalların kapısını çaldı. Ancak hiçbir kanal ile anlaşmaya varamayan yapımcı, diziyi dijital platforma taşımak için çalışmalara başladı. Süslü Korkuluk dizisi cephesinden gelen son dakika haberlerine göre dizinin yakın zaman içerisinde Netflix’te yayınlanacağı iddia edildi.

Süslü Korkuluk Dizisi Oyuncuları

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un oynayacağı kesinleşen dizide yer alacak diğer isimler merak konusu oldu. Şimdiye kadar dizi ile ilgili tüm ayrıntılar gizli tutulmaya çalışıldı. Dizi ile ilgili bilinen tek ayrıntı, Çağatay Ulusoy’un partnerinin Alina Boz olacağı ve Çağatay Ulusoy’un dizide bir gelinlik modacısını canlandıracağı.