Gündem

Survivor’ın eski şampiyonu Ogeday Girişken’in annesi, açtı ağzını yumdu gözünü! Adem Kılıççı’ya öyle şeyler söyledi ki ağızlar bir karış açık kaldı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından olan Survivor, bu sezonun sonuna doğru adım adım yaklaşmaya devam ediyor. Son 5 kişinin kaldığı yarışmada, son haftalarda yaşanan eleme geceleri, yarışmada büyük yankı uyandırmayı başardı. Beklenmeyen isimlerin vedası yarışmanın takipçilerini şaşkınlığa uğratırken, yarışmadan elenen kişilerin açıklamaları da oldukça ses getirdi.

Yarışmaya vedaları ile hem fanlarını hem de Survivor izleyicilerini şaşkınlığa uğratan ikizler Sema Aydemir ve Seda Ocak, sosyal medya hesaplarından sık sık yarışmaya ve yarışmacılara ilişkin açıklamalarda bulunarak ada yaşantılarını gözler önüne sererken, yarışmaya dair bir yorum da eski şampiyonlardan Ogeday Girişken’in annesinden geldi.

Önce Sakatlığı ile Dalga Geçti!

Survivor yarışması ile ilgili yaptığı tespitler ve yorumlar ile dikkat çeken Diman Arcana isimli hesap, geçtiğimiz günlerde Ogeday adına açılan bir fan hesabının yöneticisinin Ogeday’ın annesi Süreyya Hanım’ın olduğunu ve paylaşımların da bizzat Süreyya Hanım tarafından yapıldığını iddia etmişti. Bu iddianın üzerine, hesaptan yapılan paylaşımlar daha da yakından takip edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde ilgili sosyal medya hesabından Adem’i kastederek bir paylaşımda bulunan fan hesabı, Adem’in fanlarını kızdıracak bir paylaşıma imza attı. Daha önce “ayağımda ödem var” diyerek sakatlığını dile getiren Adem Kılıççı’ya laf atılan paylaşımda “sürekli bir ödem mi var?” yazılıydı.

Fanları Kızdırdı!

Yarışmanın başlarında dolma çalma muhabbetinin baş kahramanlarından olan Adem Kılıççı’ya laf atmadan duramayan hesapta, Kılıççı’nın fanları kastedilerek “cin gibisiniz sizi gidi dolmalar” paylaşımında bulunuldu. Kılıççı’nın fanları, paylaşımın altına oldukça sert yorumlar yazdılar.

“Olmamalısın, Olamayacaksın Da…”

Son olarak Adem’in şampiyon olmaması gerektiğini düşündüğünü belirten bir paylaşımda bulunan fan hesabı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bir sen olma, kim olur ise olsun ama sen olma. Sen olamazsın, olmamalısın, olamayacaksın da…”