Magazin

Survivor’ın eski şampiyonu Cemal Can Canseven’in hangi isme destek verdiği ortaya çıktı: Canseven, o yarışmacı için destek istedi!

Survivor’ın eski şampiyonu Cemal Can Canseven, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile bu sene Survivor’da kime destek verdiğini açıkladı.

Survivor’ın Eski Şampiyonundan Destek Mesajı!

Survivor yarışmasının 2020 yılında çekilen sezonunda Gönüllüler takımının kadrosunda bulunan Cemal Can Canseven, bu yıl yayınlanan Survivor All Star yarışmasına dair bir paylaşımda bulundu. Resmi Instagram hesabı ile yaptığı paylaşımda, eleme potasında olan yakın arkadaşı Berkan Karabulut için sevenlerinden destek isteyen Cemal Can Canseven, fotoğraflı paylaşımına şu açıklamayı yazdı: “Ömrümden bir güne daha çizik atarken, güzel duygular ile ve birlik beraberliklerin ile daha da güçlendiğini hissederken, aç kalbinin kapısını ve ellerini sonuna kadar, sonsuza kadar. Çok hak ediyorsun Bekom!”

Acun Ilıcalı’ya Övgü!

Daha önce sosyal medya fenomeni Danla Biliç’in paylaşımları aracılığı ile tanınan, sonrasında da katıldığı Survivor yarışması ile geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran Cemal Can Canseven, şimdilerde ünlü bir giyim mağazasında mankenlik yapıyor. Hayatında birden yaşadığı bu değişimi katıldığı Survivor yarışmasına da bağlayan Cemal Can Canseven, bu düşüncesini geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile birlikte gittiği bir basketbol maçından yaptığı paylaşım ile destekledi.

Instagram hesabından Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaşan eski Survivor şampiyonu, şimdilerin mankeni Cemal Can Canseven, fotoğrafın altına “hayatınızda Acun abi varsa, her şey olabilir” açıklamasını düştü.

2020 Yılında Şampiyon Olmuştu!

Herhangi bir spor geçmişi olmamasına rağmen 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasında mükemmel performanslara imza atan Cemal Can Canseven, karakteri ve iyi kalpliliği ile de dikkat çekmeyi başarmıştı. Sonuç olarak aylarca verdiği emeğin karşılığını son ikiye kalarak alan Canseven, final gecesi rakibi Barış Murat Yağcı’dan daha fazla oy olarak, Survivor 2020’nin şampiyonu olmayı başarmıştı.