Magazin

Survivor’dan elenen Makbule koronavirüse yakalandı! 

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında olan Makbule Karabudak'ın koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Koronavirüse yakalanan Makbule Karabudak'a geçmiş olsun mesajları yağdı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 programının gönüllüler takımında yarışan Makbule Karabudak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen haberi Acun Ilıcalı’nın akşam yayınlanacak olan bölümde yarışmacılara vereceği öğrenildi.

ELENMİŞTİ

Gönüllüler takımında yer alan Makbule Karabudak’ın COVID-19 testi pozitif çıktı. Yarışmanın ilk haftası elenen Karabudak, Şubat ayında Dominik’ten Türkiye’ye dönmüştü. Survivor 2020’de yarışan Karabudak, elendikten sonra mesleğine geri dönmüştü.

Hastaların yardımına koşan Makbule Karabudak, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından ‘geçmiş olsun’ mesajlarına teşekkür eden Karabudak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“HER ŞEYDE VARDIR BİR HAYIR”

Mesleği ebelik olan Karabudak, elendikten sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, ‘her şeyde vardır bir hayır’ diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor’a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için ‘Evdekalın’ güzel günler yakın.”