Magazin

Survivordan elenen Aşkım’dan Nisa itirafı! 

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020'de elenen Aşkım'dan Nisa itirafı geldi. Nisa ile çok iyi anlaştığını dışarıda da görüşmeye devam edeceğini belirten Aşkım, "Nisa'ya şaşırıyorduk, her şey çok iyiyken birden morali bozuluyordu. Ancak takım arkadaşları kameralar varken farklı, kameralar yokken farklı davranıyorlardı. Cemal Can hariç diğer takım arkadaşları kameralar yokken çok sinirleniyorlar. Ama sonra kameraların yanına gelince 'tatlı Nisa, prenses Nisa' demeye başlıyorlardı." diyerek okuyanları şaşırttı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Survivor 2020’den elenen son isim Aşkım kamera arkasında yaşananlar ile ilgili anlattığı detaylarla okuyanları şaşırttı.

“KAMERALAR YOKKEN…”

Survivor Nisa’nın davranışlarını değerlendiren Aşkım, Nisa ile çok iyi anlaştığını ve dışarıda da görüşeceğini söyledi. Survivor’da son dönemlerde morali bozuk olan, bazı oyunlarda yer almayan Nisa hakkındaki soruyu yanıtlayan Aşkım “Nisa’ya şaşırıyorduk, her şey çok iyiyken birden morali bozuluyordu. Ancak takım arkadaşları kameralar varken farklı, kameralar yokken farklı davranıyorlardı. Cemal Can hariç diğer takım arkadaşları kameralar yokken çok sinirleniyorlar. Ama sonra kameraların yanına gelince ‘tatlı Nisa, prenses Nisa’ demeye başlıyorlardı. Buna çok şaşırıyorduk garip geliyordu ikili olmaları. Sadece Cemal Can, Nisa’ya hiç söylenmiyordu. onlar çok yakındı zaten” dedi.

“KÖTÜ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM”

Survivor’da geçtiğimiz hafta elenen son isim olan Aşkım, konseyde ünlüler takımının yaptığı stratejiyi anlattı. Aşkım, “Mert kendisinin isminin yazılmasını istedi ve ‘SMS’te güçlü isimler çıkarırız’ dedi. Ancak ben yine de her şeye rağmen kötü düşünmek istemiyorum, beni bilerek elediğini düşünmüyorum” dedi.