Gündem

Survivor’da Duygusal Anlar! Adadan Elenen Son İsim Belli Oldu! Başarılı Yarışmacı Gözyaşları İçinde Hayatının Dönüm Noktasını Anlattı! İzleyenler Duygusal Anlar Yaşadı!

Survivor All Star 2022’de son düzlüğe girildi. Birbirinden başarılı yarışmacılar peşi sıra adadan ayrılmaya devam ediyor. Kıyasıya rekabet sosyal medyanın ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. Adadan son ayrılan isim sevilen yarışmacı Ogeday oldu. Ogeday’ın duygusal ayrılık konuşması ile göz yaşları sel oldu. Başarılı yarışmacı hayatının dönüm noktasını anlattı, izleyenler duygusal anlar yaşadı. Detaylar sizlerle…

Tv8 ekranlarının en uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star, son sezonunda heyecanlı anlara ev sahipliği yapıyor. Yarışmanın favori yarışmacılarından Avatar Atakan’ın elenmesinin ardından bireysel yarışmalara geçildi. Şampiyon olmak isteyen yarışmacılar, canını dişine takarak yarışmaya devam ediyor.

Son Elenen İsim Ogeday Oldu

Bireysel yarışmalara geçilmesinin ardından, final etabına sayılı günler kaldı. Final etabına giden yolda ise elenen son isim sevilen yarışmacı Ogeday oldu. Dokunulmazlık yarışmasında başarılı olamayan Ogeday, eleme potasına girdi ve ardından adadan ayrılan son isim oldu.

Son dönemde yaşadığı sakatlık sebebi ile performansında büyük düşüş yaşayan Ogeday, Survivor All Star 2022’de elenen son isim oldu. Yarışmacının elenmesinin ardından hayranları büyük üzüntü yaşadı.

Dokunulmazlık yarışının final etabında Adem’e karşı yarışan Ogeday, yarışmayı kaybetti. Elenmesinin ardından konuşan Ogeday, sinirli olmadığını ancak üzüldüğü söyledi. Adem gibi başarılı bir yarışmacıya kaybetmesinde sinirlenecek bir taraf olmadığını söyleyen Ogeday, katıldığı ilk günden bu yana sakatlık sebebi ile elenmek istemediğini ancak bunun önüne geçemediğini dile getirdi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Yarışmadaki motivasyonu hakkında konuşan Ogeday, hayatının dönüm noktası ile ilgili konuştu. Kardeş kadar yakın gördüğü arkadaşının bir trafik kazası sonrasında ölmesinin kendisini çok etkilediğini söyledi. Büyük bir yıkımın ardından tekrar ayağa kalktığını ve yarışmadaki her zaferini bu arkadaşına adadığını söyledi.

Ogeday’ın duygusal konuşması hem ada konseyinde hem de sosyal medyada duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Ogeday anılarını anlatırken göz yaşlarını tutamadı.