Magazin

Survivor’a veda eden Hikmet Tuğsuz hakkında şaşırtan gerçek! Sosyal medya kullanıcıları imkânsız diyerek tartışmanın ateşini fitilledi!

Acun Medya tarafından hazırlanan ve yine Acun Ilıcalı’nın kanalı olan Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması, bu sene All Star konsepti ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Sona yaklaşılan ve yarın şampiyonunu açıklayacak olan yarışma, elenen yarışmacıları sayesinde de gündemde kalmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan son elemede Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı ve Hikmet Tuğsuz arasından inanılmaz gergin dakikalar yaşandı. Son 4’e kalmayı garantilemek için eleme gecesini atlamaları gereken yarışmacılar, stresli anlar yaşadı. Sonuç olarak adaya veda eden isim Hikmet oldu.

Hikmet’in elenmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları sıklık ile biyografisini araştırmaya başladılar. Araştırmaları sonucunda öğrendikleri gerçek ile şaşkınlık geçiren sosyal medya kullanıcıları, duygularını hesapları aracılığı ile dile getirdiler.

Hikmet Tuğsuz’un Vedası Gündem Oldu!

Daha önce 2019 yılında düzenlenen Survivor yarışmasına katılan ve o sene de kendinden söz ettirmeyi başaran Toros Kaplanı lakaplı Hikmet Tuğsuz, bu sene All Star konseptinde sayısız tartışma yaşadı. Özellikle Adem Kılıççı ve Yasin Obuz ile yaşadığı gerginlikleri ile birçok kişi tarafından itici bulunan Tuğsuz, geçtiğimiz günlerde yarışmanın 5’incisi olarak adaya veda etti.

Hikmet Tuğsuz’un yarışmada kalması için motorunu dahi satılığa çıkaran ve binlerce TL’lik fatura borcunu paylaşan kardeşi, şaşkınlığını ve üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Hikmet Tuğsuz’un Yaşı Şoke Etti!

Oldukça uzun boylu ve yapılı bir vücuda sahip olan Hikmet Tuğsuz, beyazlayan saçları ve sakalları ile de oldukça dikkat çekiyordu. Adanın en büyüğü olarak düşünülen Tuğsuz hakkında öğrenilen gerçek, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Tuğsuz, 16 Kasım 1986 doğumlu yani 36 yaşında.

“Mert’ten 4 Yaş Küçük!”

Hikmet’in 36 yaşında olduğunu öğrenen sosyal medya kullanıcıları, Hikmet’in aynı dönem yarışmada bulunan Mert Öcal’dan 4 yaş küçük olduğunu dile getirerek “bu imkansız” paylaşımlarında bulundu.