Magazin

Survivor’a bomba gibi düşmüştü! İsmail Balaban’a bir şok daha! Nişanlısından hamle geldi

Survivor 2021’de  geçtiğimiz günlerde İsmail Balaban ve annesinin arasında yaşanan telefon konuşması gündeme damgasını vurmuştu. Başarılı yarışmacı bir kez daha sarsıldı. Telefon görüşmesi sonrası Balaban’ın nişanlısından hamle gecikmedi.

Survivor 20212’de İsmail Balaban hayatının sokunu yaşadı. İsmail Balaban’ın iletişim oyunu sonrası annesi Gülsüm Balaban ile yaptığı telefon konuşmasını izleyenler kulaklarına inanamadı.

Telefon konuşmasında “Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değil hiçbir şey burada. O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.” İfadeleri Balaban’ı şaşkına çevirdi.

Konuşma sonra İsmail Balaban ‘Ailemin üzülmesine dayanamam. Annem melek gibi bir insandır. Kolay kolay böyle tepkiler vermez.’ demiş ayrıca telefon konuşmasından sonra çıktığı ilk oyunda kazandığı sayısını ‘Anne baba kimse sizden değerli değil’ diyerek ailesine gönderdi.

Balaban’ın bu tutumundan sonra nişanlısı  Gamze Atakan’dan hamle gecikmedi. Gamze Atakan, Balaban’ın bu tutumundan hemen sonra profilindeki İsmail Balaban’la olan fotoğrafını kaldırdı.

Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi ‘İ’ ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

Öykü Çelik’ten Balaban açıklaması

Güzel oyuncu Öykü Çelik adadan elendikten sonra eski yaşamına adapte olmaya çalışıyor. Eski survivor yarışmacısından Balaban’ın başına gelen olayla ilgili ilk yorum da geldi. Öykü Çelik, ” Aynı şey benim başıma gelseydi yıkılırdım. Orada elin kolun bağlı hiçbir şey yapamıyorsun” dedi.

Çelik, “Belki bir arada olsalar çözebilecekleri bir şey. Şöyle bir durum var; anne de çok hassas, dolayısıyla belki İsmail’le Gamze’nin çözebileceği bir şey ama şu an için çözemeyebilirler. Kafası onunla kalacak, daha bir buçuk ay var. Ben İsmail’in finale gideceğine inanıyorum, bu süreçte nasıl olacak bilmiyorum. Kızla daha önce normal konuştular da hayırlısı neyse o olur. Nasiplerinde varsa barışırlar. Anladığım kadarıyla annelerin gönlü kırık, geçmiş olsun” diye devam etti.

İşte damga vuran o telefon konuşması

https://www.youtube.com/watch?v=XGwqXA9iKfA