Magazin

Survivor yarışması ile ünlenen Ayşe Yüksel, oyunculuk yolunda ilk adımını attı! Batuhan Karacakaya ile anılan FOX TV dizisine dahil mi oluyor?

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen ve her sezon reyting rekorlarını tazelemeyi başaran Survivor yarışması, yarışmacıların hayatlarını değiştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar katılan bütün yarışmacılara popülerlik getiren Survivor, bu kez de Ayşe Yüksel’in hayatını değiştirdi.

2021 yılında katıldığı Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Ayşe Yüksel, bu sene de All Star konseptine dahil olarak hayran sayısını arttırdı. Doğal güzelliği, ada yaşantısı ve parkurlarda ortaya koyduğu performanslar ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Yüksel, bu kez de oyunculuk ile anılmaya başlandı. Survivor yarışması ile elde ettiği popülerliği ekran önünde bir kariyer planlayarak arttırmak isteyen Ayşe Yüksel’in, popüler bir dizi ile anlaştığı iddia edildi.

Survivor ile Bütün Bağlarını Kopardı!

2021 yılında katılmış olduğu Survivor yarışması ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Ayşe Yüksel, bu sene de All Star konseptinde performans sergiledi. 2022 sezonuna yedeklerden dahil olan Yüksel, yarı finale kadar gelmeyi başardı ancak yarışmaya 4’üncü olarak veda etti.

Yarışmadan sonra birçok kişi Nisa’nın şampiyonluğuna ve dolayısı ile de Acun Medya’ya büyük tepki gösterdi. Tepkisini saklamayan isimlerden birisi de Ayşe Yüksel oldu. Yüksel, Instagram hesabının açıklama kısmında bulunan “Survivor” ifadesini, geçtiğimiz günlerde kaldırdı ve böylelikle de yarışma ile bütün bağlarını kopardığını göstermiş oldu.

Oyuncu Oluyor!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir paylaşım yapan ve menajeri ile görüştüğünü açıklayan Ayşe Yüksel, oyuncu olma yolunda hızlı adımlar attığını ifade etti. Ayşe Yüksel’in paylaşımları, hangi diziye dahil olacağı konusunda büyük merak uyandırdı.

Mahkum Dizisine Mi Dahil Olacak?

Yarışmada Batuhan Karacakaya ile yaşadığı tartışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Ayşe Yüksel’in, yeni sezonda Batuhan Karacakaya ile anılan Mahkum dizisine dahil olacağı ve oyunculuk kariyerini başlatacağı iddia edildi. Yüksel, henüz iddialar ile ilgili bir açıklama yapmadı.