Magazin

Survivor şampiyonu Turabi yapılan eleştirilere ateş püskürdü: Kimsenin namusu sizi ilgilendirmez!

Survivor yarışması ile hayatımıza giren Turabi Çamkıran, son günlerde sosyal medya platformlarında adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Turbo Turabi lakaplı, Turabi Çamkıran’ın sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştığı gönderiler çok kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı. Gönderisine yapılan bazı yorumlara cevap veren Turabi, sert ifadeler kullandı!

Turbo Turabi Kızdı!

Ekranların fenomen yarışması Survivor ile hayatımıza dahil olan ve belirli bir üne kavuşan Turabi Çamkıran hem yarışma esnasında hem de yarışmadan sonra kendinden söz ettirmeyi başaran biri olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştığı fotoğraflar sayesinde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı tarafından yakın takibe alınan Turbo Turabi, en son paylaşımlarına gelen yorumlar ile çığırından çıktı. Tepkisini dile getirmekte çekinmeyen Turabi Çamkıran, gelen eleştirilere oldukça agresif yanıtlar verdi.

Tangalı Paylaşıma Gelen Eleştirilere Sert Çıkış!

Turabi’nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da iki kadın ile samimi haller içerisinde bulunduğu fotoğraflarını paylaşması, magazin gündemine bomba gibi oturdu.

Şu sıralar Meksika’da olan ve orada lüks bir hayat sürmeye devam eden Survivor yarışmasının eski yarışmacısı Turbo Turabi, havuz başında tangalı bikini giymiş olan iki kadınla samimi karelerini Instagram hesabı aracılığı ile takipçileri ile paylaştı. Turabi’nin paylaşımları dakikalar içerisinde milyonlarca yorum ve beğeni aldı. Çoğu Instagram kullanıcısının fotoğrafların altına olumsuz yorumlar yapması, Turabi’yi kızdırdı. Yarışma boyunca da sivri dili ile tanınan Turabi, yorumlara şu şekilde yanıt verdi: “Bunlar sadece fotoğraf. Sizin sandığınız gibi şeyler dönmüyor burada ki dönse de size ne! Biz burada sadece 3 kişi değiliz, kamera arkasında kocaman bir ekip var. Ayrıca kimsenin namusu da sizi ilgilendirmez!”

İki Kez Şampiyon Olmuştu!

Survivor 2022’nin yeni bölümlerinin yayınlanmasına günler kala, yarışmaya katılmış olduğu her iki sezonda da şampiyon olmayı başarmış olan Turabi’nin bu sezonda da yarışmanın kadrosunda yer alacağından söz ediliyordu. Ancak Acun Ilıcalı’nın yeni sezon kadrosuna dair yapmış olduğu açıklamalardan sonra bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıkmış oldu.