GündemMagazin

Survivor Ogeday Girişken’in adaya gitmeden önce verdiği röportaj yayınlandı: Nisa ile aramızda…

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, her sezon izleyicisini ekranlarının karşısına kilitlemeyi başarıyor. Yarışma, 2022 sezonu ile ekranlara gelmek için geri sayıma başlamışken şimdiden kendinden söz ettirmeyi başardı.

Survivor yarışması bu sezon All Star konsepti ile ekranlara gelecek. Yarışmanın şimdiye kadar ki sezonlarında yarışmış olan en iyi isimler, bu sezon bir kez daha birbirleri ile yarışmak üzere Dominik Adası’na vardılar. Yarışmacılar adaya gider gitmez, yeni sezon yarışmacıları hakkında bombalar bir bir patlamaya başladı.

Survivor yarışmasının daha önce ki sezonunda yarışarak şampiyon olmayı başaran Ogeday Girişken ile yarışmanın geçtiğimiz sezonunda yarışan Nisa Bölükbaşı ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Ogeday Girişken ‘in adaya gitmeden önce bir programa konuk olduğu ve orada Nisa Bölükbaşı ile ilgili itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı!

Adaya Gitmeden Önce Haklarında Aşk Dedikoduları Çıkmıştı!

Survivor yarışmasının eski sezonlarında yarışmış olan Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı, yarışmanın bu sezon ki bölümlerinde de All Star konsepti ile tekrar ekranların karşına gelecek. Ancak henüz yarışma başlamamış olmasına rağmen ikili hakkında bir çok iddia ortaya atıldı.

Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı Survivor’ın yeni sezonunda yarışmak üzere adaya gitmeden önce haklarında aşk yaşadıklarına dair dedikodular çıkmaya başlamıştı. İkilinin çok sık görüştüğü ve birbirleri ile vakit geçirmekten oldukça keyif aldığı magazin gündemine “yeni bir aşk mı doğuyor?” başlıkları ile yansımıştı.

Ogeday İlk Kez Açıklama Yaptı!

Haklarında aşk dedikoduları çıkan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, şimdiye kadar bu konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamış ve dedikoduları havada bırakmıştı.

Yarışmacıların adaya gittiği şu günlerde Ogeday Girişken’in adaya gitmeden önce verdiği bir röportaj yayınlandı. Röportajda Ogeday’ın, Nisa ile bir ilişki yaşayıp yaşamadığı soruldu. Ogeday Girişken yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “İkili ilişkilerim hakkında konuşmayı hiçbir zaman doğru bulmadı. Yaşadığım ilişki üzerinden prim yapacak biri değilim. Sorduğunuz soruya evet demiyorum ama hayır da demiyorum, havada bırakıyorum.” Ogeday bu açıklaması ile birlikte herkesin kafasının karışmasına sebep oldu.

Neler Yaşanacak?

Geçen sene aynı yarışmada yarışan ve daha sonra sevgili olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, bu sezon da tekrar All Star konseptine dahil oldu. Nisa’nın aşk dedikodularının çıktığı Ogeday da bu sezon All Star’da yarışacak. Bu sezon bu üçlü arasında yaşanacak olanlar şimdiden merak konusu oldu.