GündemMagazin

Survivor izleyenlere kötü haber: Berna birleşme partisini göremeden elendi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Survivor All Star’da Mart sonunda olacağı öğrenilen birleşme partisinden önce SMS oylaması sonucunda Evrim, Barış, Mert, Berna ve Adem arasından yarışmaya veda eden isim Berna olduğu açıklandı.

PERVİZ BELİRLEDİ

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden ünlülerde yapılan oylamada, ismi en fazla yazılan Mert, ilk eleme adayı oldu. Survivor’da ikinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımında Barış Murat Yağcı haftanın ikinci eleme adayı oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise gönüllüler oldu. Konseyde yapılan oylamada Berna ve Evrim’in isimleri eşit sayıda yazıldı. Böylece iki yarışmacı birden elemeye kaldı. Son eleme adayını ise ünlüler takımında performans birincisi olan Perviz belirledi. Survivor Perviz, haftanın 5. eleme adayı olarak Adem’in adını söyledi.

BERNA, SURVIVOR HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Survivor’da birleşme partisi öncesinde toplu SMS oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Mert, Berna ve Adem arasından en az oyu alan yarışmacı Berna Keklikler oldu.