Magazin

Survivor dönüşü Hakan Hatipoğlu karantina altına alındı!

Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu, Dominik dönüşü karantina altına alındı. Hakan Hatipoğlu karantina altına alındığını sosyal medya hesabı İnstagram'dan duyurdu. Hakan atipoğlu paylaşımında " Dominik’ten döndüm, karantinadayım. Kendim evimden, ailemden uzakta..." dedi.

Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabı İnstagram’dan Dominik dönüşü karantina alındığını takipçilerine duyurdu.

“KENDİM EVİMDENİ AİLEMDEN UZAKTA…”
Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabından karantinada olduğunu duyurdu. 10 gündür sosyal medya hesabında paylaşım yapmayan Hakan Hatipoğlu’nu herkes merak etmişti. Hatipoğlu paylaşımında şunları yazdı:

“Herkese selam, 10 gündür merak edenler olmuş. Dominik’ten döndüm, karantinadayım. Kendim evimden, ailemden uzakta… Tek zor gelen Gizem ve Lila’dan uzak olmak. Çok şükür iyiyim. Hayatımda yaşadığım en zor günler olabilir.

“HAKAN BU SANA VERİLMİŞ 2. ŞANS OLABİLİR”
Gelecek kaygısı, ölüm korkusu, güvende olmama hissi… Virüsten öte herkesi saran o korku beni de sardı. Her şeyi tarttım, sorguladım. Ve dedim ki: Hakan bu sana verilmiş ikinci bir şans olabilir…”

Hakan Hatipoğlu’nun paylaşımının ardından hesabını kitlemesi ise gözlerden kaçmadı.