Magazin

Survivor Berkan adaya veda etti! Acun Ilıcalı torpil iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

Survivor All Star 2022 yarışmasında heyecan giderek artıyor. Milyonları ekran başına toplayan yarışmada büyük finale az bir zaman kalmışken yarışmacıların vedaları gündemden düşmüyor. Yarışmaya veda etmek zorunda kalan son isim Berkan Karabulut oldu. Son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Berkan Karabulut’un adaya veda konuşması ise adeta deprem etkisi yarattı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2022’de hafta içindeki yarışmalar son buldu ve eleme adayları Berkan, Nisa, Hikmet ve Nagihan olmuştu. Adada yapılan son eleme konseyinde bu isimler arasında en az SMS oyu alan Berkan Karabulut, yarışmaya veda etti. Berkan Karabulut’un hayranlarını üzüntü içinde bırakan bu gelişme sonrası Survivor Berkan da gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Survivor yarışmasının sevilen isimlerinden Berkan Karabulut’un adaya veda konuşması ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Survivor Berkan’dan Duygusal Veda

Survivor All Star 2022 yarışmasında adaya veda eden son isim olan Berkan Karabulut, “Benim yolum burada bitti. Ben artık yavaş yavaş gidiyorum buradan. Ailemi çok özledim. Burada elimden geleni yaptım ama maalesef olmadı. Geride kalan arkadaşlarım arasından umarım hak eden kazanır.” açıklamasıyla bir kez daha gönülleri fethetti. Öte yandan Acun Ilıcalı, son dönemde sosyal medyayı karıştıran Berkan hakkındaki torpil iddiaları ile ilgili sert konuştu.

Acun’dan Torpil İddialarına Yanıt

Survivor All Star 2022 programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, torpil iddialarına karşı sert bir yanıt verdi: “O torpilli bu torpilli ama herkes eleniyor. Bu çirkin dünya bizim abi kardeş ilişkimize hiç bir zaman bir etki etmedi. Hayatımda olmasını her zaman istediğimi birisin. Bu zihniyete her zaman lanet ediyorum.” diyen Acun’un bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu.