Magazin

Survivor Aycan Yanaç şaşırtan sözler! ”Benim Survivor’ım buraya kadarmış”

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında dün akşam ekrana gelen bölümde, ünlüler takımı yarışmacısı Aycan Yanaç'ın sözleri şaşırttı. Aycan'ın, takım arkadaşı Elif'e içine dökerken, ''Benim Survivor'ım buraya kadarmış'' demesi dikkat çekti.

‘Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’ yarışmasında dün akşam ekrana gelen 70. bölümde, ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında moraller bozuldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Aycan Yanaç’ın oyun sonrasındaki sözleri şaşırttı. Aycan’ın, takım arkadaşı Elif’e içine dökerken, ”Benim Survivor’ım buraya kadarmış” demesi dikkat çekti.

Survivor 2020’nin 70. bölümünde ekrana gelen ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımları, orman evinde bir gün geçirmek, akşam yemeği ve pasta ödülü için yarıştı.

‘BENİM SURVİVOR’IM BURAYA KADARMIŞ’

Ancak oyunu kaybeden ünlüler takımı büyük üzüntü yaşadı. Oyun sonrasında adeta çöküp kalan Aycan Yanaç takım arkadaşı Elif’e içini döktü.

Moral bozukluğu yaşayan Aycan’ın “Bitmedi artık ya. Bundan sonra istesem de güçlü kalamam. Benim Survivor’ım buraya kadarmış” sözleri Elif’i de şaşırttı.

ARKADAŞINDAN ALDIĞI HABERLE ÜZÜNTÜ YAŞAMIŞTI

Survivor’da geçtiğimiz haftalardaki iletişim ödülünde dışarıdaki arkadaşlarından şifreli haber alan Aycan Yanaç uzun süre bunun üzüntüsünü yaşamıştı. Acun Ilıcalı da Aycan’ın şifreli konuşmasını çözmüştü. Aycan Almanya’daki sevgilisiyle ilgili aldığı haberden sonra yaşadığı moral bozukluğunu uzun süre üstünden atamamıştı. İlerleyen günlerde ise Acun Ilıcalı bir dahaki iletişim ödülünde isterse arkadaşıyla görüşebileceğini söylemiş ancak Aycan bunu kabul etmemişti.