Magazin

Survivor All Star’ın favorilerinden gösterilen Nagihan Karadere, final gecesi sonrası sessizliğini bozdu: Tek pişmanlığım olmayacak bir hayalin uğruna kızımı bırakmış olmam!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor yarışması, bu sene 15 Ocak tarihinde başlamış olduğu yeni sezonunu geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. 30 Haziran gecesi, canlı yayında düzenlenen final programı sonrasında 2022 All Star şampiyonun belirlenmiş olması birçok takipçi tarafından tepki aldı. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından “haksızlık” olarak yorumlandı.

Nisa’nın şampiyonluğunun ilan edilmesinden sonra sessizliğini bozan bir yarışmacı da yarışmanın favorilerinden biri olarak gösterilen Nagihan Karadere oldu. Milli atlet, yarışmaya ilişkin sitemini sosyal medya hesabı aracılığı ile ifade etti.

Final Gecesine Katılmadı!

30 Haziran günü canlı yayında düzenlenen Survivor All Star final programında finalistler Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı arasında kıyasıya bir SMS rekabeti yaşandı. Acun Ilıcalı, rakibinden daha fazla oy olarak 2022 sezonunun şampiyonu olmaya hak kazanan ismin Nisa Bölükbaşı olduğunu açıkladı.

Eski yarışmacıların da katılımı ile gerçekleşen final programında Nagihan Karadere’nin olmaması dikkat çekti. Sonrasında yapılan açıklamalar ışığında, Karadere’nin hastanede olduğu ve böbrek taşı düşürdüğü öğrenildi.

En Büyük Pişmanlığı Kızını Bırakmış Olması!

Elendiği günden bu yana yarışmaya ilişkin bir açıklamada bulunmayan Nagihan Karadere, final gecesinden sonra sessizliğini bozdu. Yarışmanın favorilerinden birisi olarak gösterilen ve “bir kadın şampiyon olacaksa bu isim Nagihan olmalı” yorumları ile destek gören Nagihan Karadere, “tek pişmanlığım olmayacak bir hayal uğruna kızımı 3 kere yalnız bırakmam” açıklamasında bulunarak elendiği için yaşadığı hayal kırıklığını ifade etti.

“Parkurlar Koyulmasın!”

Açıklamalarına devam eden Karadere, “bundan sonra parkurlar koyulmasın ki kimse kolunu bacağını orada bırakmasın” yorumunda bulundu. Parkurda kazandığını masada kaybettiğini belirten Karadere, SMS oylamasının parkur performansından daha üstün olmasına tepki gösterdi.