Magazin

Survivor All Star’da finalin adı belli oldu ama yaşanan tartışmalar kapanmadı! Nisa’nın Adem’e söylediği sözler gündeme oturdu!

Survivor yarışması yaklaşık olarak 17 yıldır olduğu gibi bu yıl da yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Şubat ayında başlayan ve geçmiş sezonlarda yarışan güçlü isimleri bir araya getiren Survivor yarışması, nerede ise 6 aydır hem sosyal medya kullanıcılarının hem de diğer TV izleyicilerinin gündemlerinde bir numaraya yerleşmeyi başardı.

İçerisinde 3 eski şampiyonu ve yarışmaya damgasını vurmuş diğer güçlü isimleri barındıran Survivor All Star, son haftalarda yaşanan ani elemeler ile izleyicisini şaşkına çevirdi. Atakan, Ogeday, Anıl, Nagihan ve Berkan’ın vedaları karşısında adeta küçük dillerini yutan Survivor izleyicileri, final gününde nasıl bir elemenin yaşanacağını merak içinde beklemeye başladı. O heyecanlı bekleyişin sonu ise nihayet göründü.

Acun Medya ekibi, dün gece İstanbul Tersane’den canlı yayın yaparak, Survivor’ın yarı finalini izleyici ile buluşturdu. Yarı final elemelerinin ardından finale kalan isimler Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı oldu. İki isimin final koltuklarında yan yana oturmaları, geçtiğimiz günlerde oynadıkları son dokunulmazlık oyununda yaşadıkları tartışmaları tekrar gündeme getirdi.

Adem ve Nisa Arasındaki Tartışma Yeniden Gündeme Geldi!

Yaklaşık 6 aydır Survivor’ın şampiyonu olabilmek adına verdikleri mücadelenin sonuna gelen yarışmacılar, geçtiğimiz günlerde düzenlenen son dokunulmazlık oyununu kazanarak, yarışmanın yarı finalisti olmayı garantilemek için büyük bir rekabet içerisinde yarıştı. Yarışma esnasında ikinci yarı finalist olabilmek adına karşı karşıya gelen Adem ve Nisa, oyun öncesi büyük bir tartışma yaşadı.

Dün canlı olarak yayınlanan yarı final bölümünde Adem ve Nisa’nın finale kaldıklarının kesinleşmesinin ardından, iki gün önce aralarında yaşanan tartışma ve tartışma esnasında Nisa’nın Çek dilinde sarf ettiği cümleler, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nisa Çekçe Hakaret Etmişti!

Geçtiğimiz günlerde ikinci yarı finalist olabilmek adına karşı karşıya gelen Nisa ve Adem arasında büyük bir tartışma yaşanmıştı. Oyunu 5’e 4’lük skor ile kaybeden Nisa, parkura yatmış ve Çek dilinde “o kazanmayı hak etmiyor, iğrenç bir insan” ifadelerini kullanmıştı.

Adem’in Vereceği Cevap Merak Konusu Oldu!

Bu akşam yayınlanacak olan final bölümünden sonra Adem’in Nisa’nın Çek dilinde kendisine ettiği hakaretlere yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.