Magazin

Survivor 2023 kadrosuna, daha şimdiden iki isim dahil oldu! İki kişinin sosyal medya paylaşımları, Survivor’ın yeni kadrosunu ele verdi!

16 yıllık yayın hayatına reyting listelerini alt üst ederek devam eden ve 2022 sezonunu geçtiğimiz hafta yayınlanan final programı ile noktalayan Survivor yarışması, milyonlara hitap etmeye ve gündemde kalmaya devam ediyor.

Son dönemlerde, açıklanan yeni şampiyon ile gündemden düşmeyen Survivor yarışması, tüm tartışmaların ışığında yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Programın yapımcısı ve Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu Survivor Ekstra programında yapmış olduğu açıklamalar ile birlikte Survivor 2023 için konsept değişikliğine gidileceği kesinleşmişken, yeni sezonun yarışmacı kadrosunda bulunacak olan isimler de kesinleşmeye başladı.

Survivor Yarışmasında Konsept Değişikliği!

30 Haziran tarihinde İstanbul Tersane’de düzenlenen canlı yayın programı ile 2022 sezonunun finalini yapan ve yeni şampiyonu Nisa Bölükbaşı olarak açıklayan Survivor yarışması, yeni sezonunda konsept değişikliğine gitmeye karar verdi. Final gecesinden sonra yayınlanan Survivor Ekstra programına katılan Acun Ilıcalı, yeni sezon için Gönüllüler takımının sabit olacağını ancak takımın karşısında bu kez Ünlüler’in olmayacağını açıkladı.

Fenomenler Olacak!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Survivor Fenomenler Özel programının, Survivor 2023 sezonu için bir deneme niteliği taşıdığı iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda konsept değişikliğine gidileceğini açıklamış olması da 2023 kadrosunda fenomenlerin olacağını düşündürdü.

İki İsimden Survivor Paylaşımı!

Survivor 2023 için çalışmalar son sürat devam ediyorken sosyal medya fenomeni Selinay Yalçın’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım, yarışmanın yeni sezonu için ilk ismin belli olduğunu gösterdi. İkinci isim ise son zamanların en gözde şarkıcılarından birisi olan Ece Mumay olarak gösterildi. Mumay’ın Instagram hesabından Survivor başvurusunu paylaşması ve paylaşımın üzerine “gereken yapıldı, gerisi sizde” yazması iddiaları resmen kanıtlamış oldu.