Magazin

Survivor 2020 yarışmacıları belli oldu mu? Survivor ne zaman başlıyor?

16 Şubat’ta TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Survivor 2020 yarışmasına dahil olacak bir isim daha belli oldu. Oyuncu Ersin Korkut ve Uğur Pektaş‘ın ardından belli olan 3. isim ise şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan oldu. 

SURVİVOR 2020 YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

Acun Ilıcalı, Survivor hakkında yaptığı açıklamada ilk yarışmacının, oyuncu Ersin Korkut olduğunu söyledi. Ilıcalı ikinci olarak yarışmaya dahil olan kişinin Arka Sokaklar dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Pektaş olduğunu duyurdu.

EMRAH’IN OĞLU DA DAHİL OLDU

Survivor 2020’in üçüncü yarışmacısı ise şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan olarak belirlendi. 16 Şubat’ta ekranlara gelecek olan Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle gerçekleşecek.

TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

Şarkıcı Emrah’ın Ebru Çolak’tan olan oğlu Tayfun Erdoğan, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tayfun Erdoğan, bir dönem Bursa’da geçinebilmek için komilik yaptı. Birkaç sene önce evlenmek istediğini söyleyen Tayfun Erdoğan, o dönem yayınlanan bir evlilik programına katılarak taliplerini aradı ancak hayatının aşkını bulamadı.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2020 yarışmasının ne zaman başlayacağı Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Acun Ilıcalı yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını ifade etti. Yayınlandığı dönemlerde izleyiciden büyük ilgi gören Survivor bu sene 16 Şubat tarihinde başlayacak.

SURVİVOR 2020 FORMATI NE OLACAK?

Geçtiğimiz sezon ilk Türkiye-Yunanistan olarak başlayan Survivor’da format değişikliği meydana gelmişti. Siyah-Beyaz takım olarak devam eden Survivor’da bu sezon Ünlüle- Gönüllüler mücadelesi ile seyirciler ekran başına kitlenecek.

Bir yanıt yazın