EkonomiGenel

Sürücü belgesi veya kimliğinizle hemen başvurun: Acil nakit ihtiyacınız varsa dikkat!

Günümüzde sigortalı olarak çalışan ve düzenli geliri olan, ancak zaman zaman acil nakit ihtiyacına düşen kişiler bankaların ihtiyaç kredisi imkanlarını araştırmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi paketlerinde en çok talep görenlerden biri ise ertelemeli ödeme imkanı olan krediler oluyor. Akbank da hemen nüfus cüzdanıyla şubeye giderek kredi talebinde bulunanlar için 3 ay ertelemeli kredi paketini internet sitesi üzerinden açıkladı.

İşte Akbank’ın sitesi üzerinde açıklanan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine ilişkin detaylar…

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları SMS ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

KREDİ BAŞVURUSUNDA GEREKLİ BELGELER

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi (Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.)
Gelir Belgesi – Maaş bordrosu
Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi