Gündem

Suriyeli bir baba kızının bomba seslerinden korkmaması için oyun icat etti

Suriyeli bir baba kızının bomba ve uçak seslerinden korkmaması için bu seslerin hepsinin bir oyun olduğunu öğretti. O anlar sosyal medyada gündeme oturdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce izleyenin yüreklerini parçaladı.

Suriyeli bir baba bomba ve uçak seslerini kızının korkmamaı için oyun olduğunu öğretti. O görüntüler sosyal medyada kahreden oyun olarak gündeme otururken izleyenlerin yüreklerini dağladı.

KORKMAMASI İÇİN YAPTI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan bir kişi, İdlibli arkadaşı Abdullah’ın ailesi ile birlikte sınır kasabası Sarmada’ya sığındığını ve küçük kızı Selva’nın da uçak ve bomba seslerinden korkmaması için kızına bunların bir oyunun parçası olduğunu öğrettiğini belirtti. Ayrıca paylaşılan görüntülerde, baba ve kızın her saldırı sesi duyulduğunda ‘oyunun bozulmaması için’ güldüğü görüldü.

AKILLARA HAYAT GÜZELDİR FİLMİ GELDİ
Paylaşılan bu görüntüler, akıllara ‘Hayat Güzeldir’ (Life is Beautiful) filmini getirdi. Filmde, İkinci Dünya Savaşı sırasında eşi ve oğlu ile birlikte kamplara götürülen Yahudi bir baba, küçük oğluna kamptaki her şeyin bir oyun olduğunu anlatıyor.

Bir yanıt yazın