Magazin

Süreyya Yalçın Bodrumda Yangın Dumanına Aldırış Etmeden Poz Verdi

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yangın haberleri yürekleri dağlıyor. Geçen gün Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada başlayan yangın haberinin ardından yurdun pek çok yerinden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Dün Bodrumda çıkan yangın hala kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Vatandaşlar yangına karşı tepkisiz kalmazken Ünlü sosyetik Süreyya Yalçın Bodrumda yaptığı tatilde her anını paylaşmaya devam ediyor.

Sosyetenin tanınan yüzlerinden olan Süreyya Yalçın, Bodrumda tatilin keyfini çıkartıyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Yalçın dumanlara aldırış etmeden lüks teknesinde verdiği pozları paylaştı.

Dumanlar Yükselirken Verdiği Pozlar Olay Oldu

Geçen haftalarda 46 bavulla Bodrum’a gelmesi ile olay olan Süreyya Yalçın tatil yapmak için Bodrum’u tercih etti. Lüks teknesinde denizin ve güneşin tadını çıkarttı. Bodrum’da başlayan yangın bölgesinde dumanlar yükselirken lüks teknesinde dumanlara aldırmadan poz verdi. Verdiği pozları sosyal medyada paylaşan sosyetik güzele takipçilerinden eleştiriler yağdı.

Paylaşımı Tepki Çekti

2016 yılında evlendiği Ozan Baran ile ABD’de yaşayan Süreyya Yalçın tatilini Bodrum’da geçiriyor. Teknesiyle Bodrum açıklarında tatiline devam eden Yalçın her anını sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Son paylaşımında dumanlara aldırış etmeden verdiği pozları paylaşan Yalçın, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Tepkiler Üzerine Paylaşımını Sildi

Sosyal medya hesabından 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam eden Süreyya Yalçın, Bodrum’da bir otelin yandığı ve dumanların yükseldiği bölgede verdiği pozu takipçileri ile paylaştı. Gelen tepkilerin ardından paylaşımını silen Yalçın’a tepki yağdı.

Sildiği pozların ardından  sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yangın fotoğrafını paylaşarak “Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun” ifadelerini kullanan Yalçın’a tepkiler bitmedi.