Ekonomi

Şubeye gitmeden online başvuru yapın: Paranız anında hesabınıza geçsin

Ziraat Bankası tarafından şubeye gitmeden internet sitesi ve mobil başvuru yapılabilen dijital kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında online başvuru kapsamında onaylanan kredinin anında hesaba aktarılacağı ifade edildi.

BAŞVURU YERİ

Ziraat Bankası tarafından duyurulan dijital kredi kampanyası kapsamında başvuru yapacak olan vatandaşların başvurularını Ziraat Mobil uygulaması üzerinden veya Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

KREDİN İN AÇIKLAMASI 

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından dijital kredi hakkında yapılan açıklamada “Maaşını Bankamızdan alan emekli ve çalışan müşterilerimizin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.” ifadelerine yer verildi.

Bunun yanı sıra banka tarafından 36 ay vade imkanı sağlanacağı belirtildi ve onaylanan kredinin Ziraat Mobil veya internet şube üzerinden hesaba aktarılacağı bildirildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Bu kampanya kapsamında kredi özellikleri şöyle oldu:

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır,

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.