Ekonomi

Şubeye gitmeden anında kredi ile 50 bin lira alabilirsiniz! 3 ay geri ödeme yok

İş Bankası tarafından anında kredi kampanyası duyuruldu ve bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada 50 bin liraya kadar kredi kullanılabileceği ifade edildi. Ayrıca bu kredide 3 ay geri ödemesiz dönem olduğu ifade edildi.

50 BİN LİRAYA KADAR KREDİ

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 50 bin liraya kadar kredi kullanılabileceği ve kişiye özel faiz oranları işletilebileceği ifade edildi. Anında krediye başvuru yaparken ilk taksit kredinin kullanılacağı tarihin 3 ay sonrası olacak şekilde belirleyebilirsiniz. Bu krediye İşCep veya internet şubesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Konu hakkında İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Üstelik, Anında Kredi’ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli** Anında Kredi’ye İşCep veya İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz.”

İŞ BANKASINDAKİ VADESİZ HESABA AKTARILACAKTIR

İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusu yapılabileceği belirtilen kampanyada kredi başvurusunun onaylanması halinde, çekilen kredi tutarının İş Bankasındaki vadesiz hesabınıza anında aktarılacaktır.

Kredi başvurunuz, gerek duyulması halinde kredi başvurusu yaparken seçeceğiniz hesabınızın bağlı olduğu İş Bankası Şubesi’ne detaylı değerlendirilmek üzere aktarılabilir.

İş Bankası tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Anında Kredi başvurunuzu İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden 7/24 dilediğiniz zaman hızla ve güvenle yapabilir, başvurunuzun onaylanması durumunda şubeye gitmenize gerek kalmadan kredi kullanmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.