Ekonomi

SSK, Bağ-Kur emeklileri dikkat! Bin 250 TL ikramiye veriliyor! Son başvuru 31 Aralık

Milyonlarca emekli promosyon ödemeleri hakkında yapılan açıklamaları takip ediyor. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, en az 3 yıl maaş çekme sözünü verene en az bin 250 TL’ye varan ikramiye verilecek. İşte Akbank promosyon ödemesinin detayları…

Bankalar emeklileri kendi şubelerine çekmek için promosyon kampanyaları düzenliyorlar. Bu kapsamda açıklama yapan Akbank emekli maaşını 3 yıl boyunca kendi şubelerinden çekenlere, bin 250 TL’ye varan ikramiye verileceğini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, “SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 18 Kasım – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

Yeni emekli olacağım, maaşımı/ikramiye ödememi Akbank’tan nasıl alabilirim?

Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi Akbank olarak belirtebilirsiniz.

SSK veya Bağkur’dan emekli oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak belirtebilirsiniz.

Emekli Maaşı Yatmadan 2 Gün Önce Hesaptan Para Çekme Fırsatı

Akbank, SGK emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekme imkanı sunuyor.

Kampanya Koşulları:

SGK emekli maaşını Bankamızdan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklilerimiz, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında Bankamızca geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından belirlenmektedir.

Maaş gününden önceki 2 gün içinde emekli maaşını Bankamıza taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanan müşteriler ile ilk kez maaş ödemesi alacak emekliler kampanyadan bir sonraki aydan itibaren yararlanabilir.

Aynı hesaba birden fazla maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.

İkramiye ve diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanımı kapsam dışındadır.

Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Şubelerimizde öncelikli hizmet alırsınız

Yurt çapındaki tüm bankaların ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekebilirsiniz **

Ayda 2 adet ücretsiz Havale gönderirsiniz

Akbank Mobil ve İnternet ile ayda 2 adet EFT işlemlerinizi ücretsiz yaparsınız **

İhtiyaç kredilerinde kefilsiz kullandırım, maaşını 3 ayda 1 alan emeklilerimize özel 3 ayda 1 ödemeli kredi seçeneklerinden yararlanırsınız

Bireysel kredilerde çok özel indirimler ve avantajlı faiz oranlarından yararlanırsınız

Emekli maaş ödemesinin yapıldığı hesap için geçerlidir. Banka, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Emekli maaş hesabına bağlı Akbank Kart için günlük standart para çekme limiti 1.500 TL’dir.

Emekliyim, maaşımı nasıl taşıyabilirim?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank’a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet’teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.