Magazin

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil’in yerine gelecek isim belli oldu!

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici karşısına geçen Söylemezsem Olmaz programında bir ayrılık yaşanmıştı. Uzun süredir programda yorumculuk yapan Serengil, ayrıldığını açıklamıştı. Programdan ayrılan Seren Serengil’in yerine gelecek isim belli oldu.

YENİ İSİM BELLİ OLDU

Uzun süredir Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, mobbing nedeniyle programdan ayrıldığını açıklamıştı. Serengil’i yerine gelecek olan yeni isim netleşti. Programa yarından itibaren Ebru Şancı’nın dahil olacağı öğrenildi. Öztürk, Bircan Bali ve Arto ile magazin dünyasındaki gelişmeleri yorumlayacak.

SEREN SERENGİL AYRILMIŞTI

Serengil, “Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz Tv’de yorumculuğunu yapmakta olduğum ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım.” dedi.