Genelİzmir Haberleri

Soyer’in 500 günü dijital platformda!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in görevdeki ilk 500 gününü, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarıyla anlatan kitap elektronik ortamda yayınlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in görevdeki ilk 500 gününü, sosyal medya platformları üzerinden yapılan paylaşımlarla anlatan M. Ayhan Kara’nın “İlk 500 Gün” kitabı elektronik ortamda yayınlandı.

Ayhan Kara, göreve geldiği günden itibaren geçen 500 günde Soyer’in İzmir’de yaptığı icraatlarını sosyal medya paylaşımları üzerinden derleyerek kitap haline getirdi. Soyer’in göreve başladığı 500. günde e-kitap formatında yayınlanan kitap 2020 – 2024 Belediye Stratejik Planı’nda bulunan altyapı, ekonomi, kültür – sanat gibi konuları başlıklar halinde okuyucuya aktarıyor.

Görevi devraldıktan sonraki 500 gününün anlatıldığı “İlk 500 Gün” e-kitabının önsözü Tunç Soyer’e ayrıldı. Soyer kitabın önsözünde; “Mazbatamı aldıktan bu yana 500 gün geçti. ‘500 günde aklınızda en çok ne kaldı?’ derseniz hiç düşünmeden ‘Salgının yakıcı günlerinde İzmirlilerin yüreğini ısıtan dayanışma kaldı, dostluk kaldı’ derim… ‘Kriz belediyeciliği’ni dört dörtlük hayata geçiren çalışma arkadaşlarımın ve gönüllülerin özverisi kaldı” derim… Geride kalan 500 günün küçük bir özetini sosyal medya paylaşımları ve ön metinleriyle sunan bu e-kitap umarım yaptıklarımız ve yapacaklarımızla ilgili bir fikir de verecektir. Şunu da belirtmek isterim. Geride kalan görev süremde, sosyal ve demokratik belediyecilik ilkeleri ışığında, sizlerin de desteğiyle bu harika kent için çok güzel hizmetleri yaşama geçireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

Dijital ortamda okuyucu ile buluşan M. Ayhan Kara’nın “İlk 500 Gün” kitabına ulaşmak için Biz İzmir dijital platformu üzerinden “Şeffaf İzmir” sekmesinin kullanılması gerektiğini bildirilirdi.

Sekme içinde yer alan “Başkan” kutucuğuna tıkladıktan sonra açılan “İlk 500 günde yaptıklarımız” butonu okuyucu ile kitabı buluşturuyor.

DİJİTAL PLATFORMDAKİ KİTABA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!