Gündem

Sosyal medyada tepki çeken görüntü! Meyve suyunu bu meyvelerle yapıyorlar

Konya'daki süt kazanında banyo skandalının ardından bu kez de henüz nerede çekildiği bilinmeyen 'çürük meyvelerden meyve suyu' görüntüsü büyük tepki çekti. Görüntülerde iddi̇aya göre çürük, ezi̇lmi̇ş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı.

Konya’da bir süt imalathanesinde çekilen skandal görüntülerin ardından bu kez de henüz nerede çekildiği bilinmeyen ‘çürük meyvelerden meyve suyu’ görüntüsü büyük tepki çekti. Görüntülerde iddi̇aya göre çürük, ezi̇lmi̇ş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı. Görüntüyü çeken kişinin “Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün” dediği duyuldu.

Konya’da süt kazanında süt banyosu skandalı konuşulurken şimdi de TikTok üzerinden paylaşılan yeni bir video sosyal medyada tepki çekti.

Henüz nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde iddi̇aya göre çürük, ezi̇lmi̇ş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı.

Çürük meyveleri görüntüleyen kişinin de elmaların meyve suyu yapıldığını söylediği duyuluyor. Ayrıca işletme sahibi olduğu iddia edilen kişi de videoda yer alıyor.

‘MİLLET NE İÇTİĞİNİ GÖRSÜN’

Görüntülerde yer alan diyalogda, kayıt altına alan kişiye arkadaki kişinin ‘Onu çekme’ dediği, karşılığında ise, ‘Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün’ yanıtını aldığı duyuluyor.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında çürük elmaların toplanıp meyve suyu yapılacağına dair iddiaların yer aldığı bir görüntünün paylaşılması üzerine konuyla ilgili inceleme başlattı.