Gündem

Sosyal medyada gündem olan sünnet düğününde yeni gelişme! Dansöz gözaltına alındı

İzmir’in Menderes ilçesinde bir köyde gerçekleşen sünnet düğününde yaşanan rezillikte yeni gelişme yaşandı. Tepki çeken görüntülerin ardından çocuğun babası, annesi ve amcası gözaltına alınmıştı. Ayrıca görüntülerde dans eden dansözün yanı sıra videoda görünmeyen diğer 2 dansöz hakkında da gözaltı kararı verildi.

Dansöz gözaltına alındı

Sosyal medyada geçen hafta ortaya çıkan ve tepki çeken sünnet düğününe ilişkin tahkikatta yeni bir gelişme daha yaşandı. Hürriyet’in ulaştığı detaylara göre hakkında gözaltı kararı çıkarılan görüntülerdeki dansöz bugün bulundu ve ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Diğer dansözde gözaltına alındı

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre sosyal medyada geçen hafta ortaya çıkan ve tepki çeken sünnet düğününe ilişkin tahkikatta yeni bir gelişme daha yaşandı. O görüntülerdeki kadın 25 yaşındaki G.K ve onunla birlikte düğünde olan diğer dansöz de gözaltına alındı.

Başka bir şehirde olduğu belirlenen diğer dansçı ise aranıyor. Dansözleri amca H.K’nın ayarladığı da belirlendi. H.K önceki gün gözaltına alınmıştı.

Bir yanıt yazın